Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5851
Title: Удосконалення технологій оладок з використанням цільнозернового пшеничного борошна та проект технологічного процесу в ресторані на 70 місць з розрахунком гарячого цеху
Other Titles: Совершенствование технологий оладий с использованием цельнозернового пшеничной муки и проект технологического процесса в ресторане на 70 мест с расчетом горячего цеха
Improvement of the technology of flour using whole wheat flour and the project of technological process in a restaurant for 70 places with the calculation of the hot shop
Authors: Будаков, Н. О.
Будаков, Н. А.
Budakov, N. O.
Keywords: оладки
цільнозернове борошно
слайди
оладьи
цельнозерновая мука
слайды
potatoes
whole grain flour
slides
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ф. В. Перцевой
Abstract: Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва оладок з додаванням цільнозернового пшеничного борошна. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическую схему производства оладий с добавлением цельнозерновой пшеничной муки. Разработан проект технологической документации для нового блюда.
Description: Organoleptic, physico-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products are carried out. A recipe and a technological scheme for the production of flakes with the addition of whole wheat flour has been developed. A draft technological documentation for new equipment has been developed.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5851
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ДИПЛОМ Будаков.Н _PDF_.pdf
  Restricted Access
4,09 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.