Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5851
Title: | Удосконалення технологій оладок з використанням цільнозернового пшеничного борошна та проект технологічного процесу в ресторані на 70 місць з розрахунком гарячого цеху |
Other Titles: | Совершенствование технологий оладий с использованием цельнозернового пшеничной муки и проект технологического процесса в ресторане на 70 мест с расчетом горячего цеха Improvement of the technology of flour using whole wheat flour and the project of technological process in a restaurant for 70 places with the calculation of the hot shop |
Authors: | Будаков, Н. О. Будаков, Н. А. Budakov, N. O. |
Keywords: | оладки цільнозернове борошно слайди оладьи цельнозерновая мука слайды potatoes whole grain flour slides |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | СНАУ |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ф. В. Перцевой |
Abstract: | Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва оладок з додаванням цільнозернового пшеничного борошна. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическую схему производства оладий с добавлением цельнозерновой пшеничной муки. Разработан проект технологической документации для нового блюда. |
Description: | Organoleptic, physico-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products are carried out. A recipe and a technological scheme for the production of flakes with the addition of whole wheat flour has been developed. A draft technological documentation for new equipment has been developed. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5851 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ДИПЛОМ Будаков.Н _PDF_.pdf Restricted Access | 4,09 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.