Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5852
Назва: | Удосконалення технології суфле плодового з використанням напівфабрикату сушеного з органічних абрикос та проектування технологічного процесу у ресторані на 80 місць із розрахунком гарячого цеху |
Інші назви: | Усовершенствование технологии суфле с использованием полуфабриката сушеного из органических абрикос и проектирование технологического процесса в ресторане на 80 мест из расчетам гарячего цеха Improvement of soufflé technology with the use of semi-finished from organic apricots and the technological process design e restaurant for 80 seats with the calculation of the hot shop |
Автори: | Запорізька, А. В. Запорожская, А. В. Zaporizka, A. V. |
Ключові слова: | заклад ресторанного господарства суфле плодове економічна ефективність предприятие ресторанного хазяйства суфле плодовое экономическая эффективность restaurant fruit soufflage economic efficiency |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Д. О. Бідюк |
Короткий огляд (реферат): | Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва суфле з використанням напівфабрикату сушеного з органічних абрикос. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическая схема производства суфле с использованием полуфабриката сушеного из органических абрикос. Разработан проект технологической документации на новое блюдо. |
Опис: | Organoleptic, physico-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products are carried out. The formulation and technological scheme of ice cream production using the semi-finished dried from organic apricots has been developed. A draft technological documentation for new equipment has been developed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5852 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Репозиторій.pdf Restricted Access | 4,68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.