Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5852
Назва: Удосконалення технології суфле плодового з використанням напівфабрикату сушеного з органічних абрикос та проектування технологічного процесу у ресторані на 80 місць із розрахунком гарячого цеху
Інші назви: Усовершенствование технологии суфле с использованием полуфабриката сушеного из органических абрикос и проектирование технологического процесса в ресторане на 80 мест из расчетам гарячего цеха
Improvement of soufflé technology with the use of semi-finished from organic apricots and the technological process design e restaurant for 80 seats with the calculation of the hot shop
Автори: Запорізька, А. В.
Запорожская, А. В.
Zaporizka, A. V.
Ключові слова: заклад ресторанного господарства
суфле плодове
економічна ефективність
предприятие ресторанного хазяйства
суфле плодовое
экономическая эффективность
restaurant
fruit soufflage
economic efficiency
Дата публікації: 2018
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Д. О. Бідюк
Короткий огляд (реферат): Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва суфле з використанням напівфабрикату сушеного з органічних абрикос. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическая схема производства суфле с использованием полуфабриката сушеного из органических абрикос. Разработан проект технологической документации на новое блюдо.
Опис: Organoleptic, physico-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products are carried out. The formulation and technological scheme of ice cream production using the semi-finished dried from organic apricots has been developed. A draft technological documentation for new equipment has been developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5852
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Репозиторій.pdf
  Restricted Access
4,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.