Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5852
Title: | Удосконалення технології суфле плодового з використанням напівфабрикату сушеного з органічних абрикос та проектування технологічного процесу у ресторані на 80 місць із розрахунком гарячого цеху |
Other Titles: | Усовершенствование технологии суфле с использованием полуфабриката сушеного из органических абрикос и проектирование технологического процесса в ресторане на 80 мест из расчетам гарячего цеха Improvement of soufflé technology with the use of semi-finished from organic apricots and the technological process design e restaurant for 80 seats with the calculation of the hot shop |
Authors: | Запорізька, А. В. Запорожская, А. В. Zaporizka, A. V. |
Keywords: | заклад ресторанного господарства суфле плодове економічна ефективність предприятие ресторанного хазяйства суфле плодовое экономическая эффективность restaurant fruit soufflage economic efficiency |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | СНАУ |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Д. О. Бідюк |
Abstract: | Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва суфле з використанням напівфабрикату сушеного з органічних абрикос. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическая схема производства суфле с использованием полуфабриката сушеного из органических абрикос. Разработан проект технологической документации на новое блюдо. |
Description: | Organoleptic, physico-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products are carried out. The formulation and technological scheme of ice cream production using the semi-finished dried from organic apricots has been developed. A draft technological documentation for new equipment has been developed. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5852 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Репозиторій.pdf Restricted Access | 4,68 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.