Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5854| Назва: | Удосконалення технології булочки здобної та проект технологічного процесу в кафе на 75 місць та розрахунок кондитерського цеху |
| Інші назви: | Усовершенствование технологии булочки сдобной и проект технологического процесса в кафе на 75 мест с расчетом кондитерского цеха Improvement of the technology of bun buns and the design of the technological process in a cafe for 75 seats with the calculation of a confectionery shop |
| Автори: | Ляшенко, А. П. Ляшенко, А. П. Liashenko, A. |
| Ключові слова: | булочні вироби булочка здобна фруктові порошки булочные изделия булочка сдобная фруктовый порошок buns fruit powder apple powder |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | СНАУ |
| Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник |
| Короткий огляд (реферат): | Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва морозива з використанням напівфабрикату сушеного типу чіпсів з органічних груш. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическая схема производства мороженого с использованием полуфабриката сушеного типа чипсов из органических груш. Разработан проект технологической документации на новое блюдо. |
| Опис: | Organoleptic, physico-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products are carried out. The formulation and technological scheme of ice cream production using the semi-finished dried-type chips from organic pears has been developed. A draft technological documentation for new equipment has been developed. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5854 |
| Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Ляшенко Диплом.pdf | 4,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.