Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5854
Title: | Удосконалення технології булочки здобної та проект технологічного процесу в кафе на 75 місць та розрахунок кондитерського цеху |
Other Titles: | Усовершенствование технологии булочки сдобной и проект технологического процесса в кафе на 75 мест с расчетом кондитерского цеха Improvement of the technology of bun buns and the design of the technological process in a cafe for 75 seats with the calculation of a confectionery shop |
Authors: | Ляшенко, А. П. Ляшенко, А. П. Liashenko, A. |
Keywords: | булочні вироби булочка здобна фруктові порошки булочные изделия булочка сдобная фруктовый порошок buns fruit powder apple powder |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | СНАУ |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник |
Abstract: | Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва морозива з використанням напівфабрикату сушеного типу чіпсів з органічних груш. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическая схема производства мороженого с использованием полуфабриката сушеного типа чипсов из органических груш. Разработан проект технологической документации на новое блюдо. |
Description: | Organoleptic, physico-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products are carried out. The formulation and technological scheme of ice cream production using the semi-finished dried-type chips from organic pears has been developed. A draft technological documentation for new equipment has been developed. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5854 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ляшенко Диплом.pdf Restricted Access | 4,09 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.