Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5855
Title: Удосконалення технології виробництва крему вершкового та проектування технологічного процесу в ресторані на 60 місць із розрахунком холодного цеху
Other Titles: Совершенствование технологии производства крема сливочного и проектирование технологического процесса в ресторане на 60 мест с расчетом холодного цеха
Improving the technology of cream cream production and designing a technological process in a restaurant for 60 seats with the calculation of a cold shop
Authors: Протащук, С. С.
Протащук, С. С.
Protaschuk, S. S.
Keywords: ресторанне господарство
нові технології
фірмова страва
общественное питание
новые технологии
фирменное блюдо
catering
new technologies
specialty dish
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ф. В. Перцевой
Abstract: В проекті проаналізовано стан розвитку ресторанного господарства, описані технології виготовлення крему, розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції, також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху, визначені виробничі площі та проведений розрахунок виробничих працівників. В проекте проанализировано состояние развития ресторанного хозяйства, описаны технологии изготовления крема, рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции, также подобрано оборудование для эффективной работы цеха, определенные производственные площади и произведен расчет производственных работников.
Description: The project analyzes the state of the development of the restaurant industry, describes the technologies for making the cream, considers technological production schemes and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products, also selected equipment for the efficient work of the workshop, certain production areas and the calculation of production workers.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5855
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Протащук С. С.диплом.pdf
  Restricted Access
2,83 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.