Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5856
Назва: Удосконалення технології сирників з горіховою начинкою та проектування технологічного процесу у ресторані на 60 місць із розрахунком гарячого цеху
Інші назви: Совершенствование технологии сырников с ореховой начинкой и проектирование технологического процесса в ресторане на 60 мест с расчетом горячего цеха
Perfection of the technology of cheese croutons with nut filling and designing of technological process in a restaurant for 60 places with the calculation of a hot cue
Автори: Хайлук, О. С.
Хайлук, А. С.
Hajluk, O. S.
Ключові слова: сир кисломолочний
страви з сиру кисломолочного
ядро фундука
творог
блюда из творога
ядро фундука
cottage cheese
cottage cheese
hazelnut kernel
Дата публікації: 2018
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Т. В. Маренкова
Короткий огляд (реферат): Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва сирників з горіховою начинкою. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическая схема производства сырников с ореховой начинкой. Разработан проект технологической документации на новое блюдо.
Опис: Organoleptic, physico-chemical studies of raw materials, semi-finished products and finished products have been carried out. The recipe and the technological scheme of production of cheese cakes with nut stuffing has been developed. The project of technological documentation for a new dish has been developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5856
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДИПЛОМ_ХАЙЛУК.pdf
  Restricted Access
4,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.