Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5856
Title: | Удосконалення технології сирників з горіховою начинкою та проектування технологічного процесу у ресторані на 60 місць із розрахунком гарячого цеху |
Other Titles: | Совершенствование технологии сырников с ореховой начинкой и проектирование технологического процесса в ресторане на 60 мест с расчетом горячего цеха Perfection of the technology of cheese croutons with nut filling and designing of technological process in a restaurant for 60 places with the calculation of a hot cue |
Authors: | Хайлук, О. С. Хайлук, А. С. Hajluk, O. S. |
Keywords: | сир кисломолочний страви з сиру кисломолочного ядро фундука творог блюда из творога ядро фундука cottage cheese cottage cheese hazelnut kernel |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | СНАУ |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Т. В. Маренкова |
Abstract: | Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва сирників з горіховою начинкою. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическая схема производства сырников с ореховой начинкой. Разработан проект технологической документации на новое блюдо. |
Description: | Organoleptic, physico-chemical studies of raw materials, semi-finished products and finished products have been carried out. The recipe and the technological scheme of production of cheese cakes with nut stuffing has been developed. The project of technological documentation for a new dish has been developed. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5856 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ДИПЛОМ_ХАЙЛУК.pdf Restricted Access | 4,02 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.