Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5857
Назва: Удосконалення технології котлет із риби
Інші назви: Совершенствование технологии котлет с рыбы
Improving fish cutlet technology
Автори: Хоменко, Л. В.
Хоменко, Л. В.
Khomenko, L.
Ключові слова: сировина
рибна котлетна маса
гомогенізоване ядро волоського горіха
сырье
рыбная котлетная масса
гомогенизированное ядро грецкого ореха
raw material
fish cutlet mass
homogenized corn walnut
Дата публікації: 2018
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник
Короткий огляд (реферат): В роботі проведено огляд з загальної характеристики сировини та технологічного процесу страв з рибної котлетної маси, запропоновано використання гомогенізованого ядра волоського горіху у складі котлет рибних, проведено обґрунтування рецептурного складу та удосконалено технологічну схему виробництва нової страви. В работе проведен обзор с общей характеристики сырья и технологического процесса блюд из рыбной котлетной массы, предложено использование гомогенизированный ядра грецкого ореха в составе котлет рыбных, проведено обоснование рецептурного состава и усовершенствована технологическая схема производства нового блюда.
Опис: An overview on the general characteristics of the raw material and technological process of dishes from the fish cutlet mass was carried out, the use of homogenized walnut kernel in the fish cutlet was proposed, the rationale of the recipe composition was made and the technological scheme of the production of the new dish was improved.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5857
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДИПЛОМ Хоменко Л..pdf
  Restricted Access
3,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.