Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5857
Title: Удосконалення технології котлет із риби
Other Titles: Совершенствование технологии котлет с рыбы
Improving fish cutlet technology
Authors: Хоменко, Л. В.
Хоменко, Л. В.
Khomenko, L.
Keywords: сировина
рибна котлетна маса
гомогенізоване ядро волоського горіха
сырье
рыбная котлетная масса
гомогенизированное ядро грецкого ореха
raw material
fish cutlet mass
homogenized corn walnut
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник
Abstract: В роботі проведено огляд з загальної характеристики сировини та технологічного процесу страв з рибної котлетної маси, запропоновано використання гомогенізованого ядра волоського горіху у складі котлет рибних, проведено обґрунтування рецептурного складу та удосконалено технологічну схему виробництва нової страви. В работе проведен обзор с общей характеристики сырья и технологического процесса блюд из рыбной котлетной массы, предложено использование гомогенизированный ядра грецкого ореха в составе котлет рыбных, проведено обоснование рецептурного состава и усовершенствована технологическая схема производства нового блюда.
Description: An overview on the general characteristics of the raw material and technological process of dishes from the fish cutlet mass was carried out, the use of homogenized walnut kernel in the fish cutlet was proposed, the rationale of the recipe composition was made and the technological scheme of the production of the new dish was improved.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5857
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ДИПЛОМ Хоменко Л..pdf
  Restricted Access
3,34 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.