Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5971
Title: | Анализ качественных и ветеринарно-санитарных показателей мяса, в зависимости от способа хранения |
Other Titles: | Аналіз якості та ветеринарно-санітарних показників м'яса, залежно від способу зберігання Analysis of quality and veterinary and sanitary indicators of meat, depending on the method of storage |
Authors: | Неджеря, Татьяна Ивановна Шкромада, Оксана Ивановна Неджеря, Тетяна Іванівна Шкромада, Оксана Іванівна Nechery, Tatyana Shkromada, Oksana |
Keywords: | дезинфектант передзабойная масса масса парной туши дезінфектант передзабійна маса маса парної туші disinfectant ante weight carcass weight of steam |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Неджеря Т. И. Анализ качественных и ветеринарно-санитарных показателей мяса, в зависимости от способа хранения [Электронный ресурс] / Т. И. Неджеря, О. И. Шкромада // Сборник материалов МНК УО ВГАВМ. – Минск, 2018. - №12. - С. 43-52. |
Abstract: | Целью работы было исследовать качество полученной продукции на различных предприятиях по хранению и реализации продуктов. Нами было исследовано качество и безопасность четырех образцов мяса, которые были приобретены в розничной сети г. Сумы. Метою роботи було дослідити якість отриманої продукції на різних підприємствах по збереженню та реалізації продуктів. Нами було вивчено якість та безпека чотирьох моделей м'яса, які були придбані в роздрібній мережі м. Суми. |
Description: | The purpose of the work was to investigate the quality of the products obtained at various enterprises for the storage and sale of products. We examined the quality and safety of the four samples of meat purchased in the retail chain of Sumy. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5971 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Неджеря Т. И. Анализ качественных и ветеринарно-санитарных показателей.pdf | 164,77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.