Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5971
Назва: Анализ качественных и ветеринарно-санитарных показателей мяса, в зависимости от способа хранения
Інші назви: Аналіз якості та ветеринарно-санітарних показників м'яса, залежно від способу зберігання
Analysis of quality and veterinary and sanitary indicators of meat, depending on the method of storage
Автори: Неджеря, Татьяна Ивановна
Шкромада, Оксана Ивановна
Неджеря, Тетяна Іванівна
Шкромада, Оксана Іванівна
Nechery, Tatyana
Shkromada, Oksana
Ключові слова: дезинфектант
передзабойная масса
масса парной туши
дезінфектант
передзабійна маса
маса парної туші
disinfectant
ante weight
carcass weight of steam
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Неджеря Т. И. Анализ качественных и ветеринарно-санитарных показателей мяса, в зависимости от способа хранения [Электронный ресурс] / Т. И. Неджеря, О. И. Шкромада // Сборник материалов МНК УО ВГАВМ. – Минск, 2018. - №12. - С. 43-52.
Короткий огляд (реферат): Целью работы было исследовать качество полученной продукции на различных предприятиях по хранению и реализации продуктов. Нами было исследовано качество и безопасность четырех образцов мяса, которые были приобретены в розничной сети г. Сумы. Метою роботи було дослідити якість отриманої продукції на різних підприємствах по збереженню та реалізації продуктів. Нами було вивчено якість та безпека чотирьох моделей м'яса, які були придбані в роздрібній мережі м. Суми.
Опис: The purpose of the work was to investigate the quality of the products obtained at various enterprises for the storage and sale of products. We examined the quality and safety of the four samples of meat purchased in the retail chain of Sumy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5971
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.