Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5997
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorPasichniy, Vasily Nikolaevich-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.date.accessioned2018-08-03T10:49:08Z-
dc.date.available2018-08-03T10:49:08Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationBozhko N. V. Study on efficiency of natural antioxidant preparations in the technology of meat and meat-containing products with duck meat [Electronic resource] / N. V. Bozhko, V. M. Pasichnyi // Development of natural sciences in countries of the European Union taking into account the challenges of XXI century : collective monograph. - Lublin : Izdevnieciba «Baltija Publishing», 2018. - Р. 58-78.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5997-
dc.descriptionСтатья посвящена исследованию высокой антиоксидантной активности экстрактов розмарина и виноградных косточек, экстрактов клюквы и черной смородины, порошка косточек красного винограда, и эффективности торможения процесса окисления липидов мяса утки и мясо-вместительных изделий с содержанием мяса утки.uk_UK
dc.description.abstractThe article is devoted to the study of high antioxidant activity of rosemary and grape seed extracts, cranberries and black currant extracts, red grape seed powders, and the inhibition of the oxidation process of duck meat and meat-packed meat products containing duck meat. Стаття присвячена дослідженню високої антиоксидантної активності екстрактів розмарину і виноградних кісточок, екстрактів журавлини та чорної смородини, порошку кісточок червоного винограду, та ефективності гальмування процесу окислення ліпідів м’яса качки та м'ясо-містких виробів із вмістом м’яса качки.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherIzdevnieciba «Baltija Publishing»uk_UK
dc.subjectcranberry extractuk_UK
dc.subjectrosemary extractuk_UK
dc.subjectgrape seed extractuk_UK
dc.subjectекстракт журавлиниuk_UK
dc.subjectекстракт розмаринуuk_UK
dc.subjectекстракт виноградних кісточокuk_UK
dc.subjectэкстракт клюквыuk_UK
dc.subjectэкстракт розмаринаuk_UK
dc.subjectэкстракт виноградных косточекuk_UK
dc.titleStudy on efficiency of natural antioxidant preparations in the technology of meat and meat-containing products with duck meatuk_UK
dc.title.alternativeДослідження ефективності натуральних антиоксидантних препаратів у технології м’ясних і м'ясо-містких виробів з м’ясом водоплавної птиціuk_UK
dc.title.alternativeИсследование эфективности натуральних антиоксидантных препаратов в технологии мясных и мясосодержащих изделий с мясом водоплавающей птицыuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:Монографії, розділи монографій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Божко_Пасічний_Монографія.pdf573,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.