Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5997
Title: Study on efficiency of natural antioxidant preparations in the technology of meat and meat-containing products with duck meat
Other Titles: Дослідження ефективності натуральних антиоксидантних препаратів у технології м’ясних і м'ясо-містких виробів з м’ясом водоплавної птиці
Исследование эфективности натуральних антиоксидантных препаратов в технологии мясных и мясосодержащих изделий с мясом водоплавающей птицы
Authors: Bozhko, Natalia Vladimirovna
Pasichniy, Vasily Nikolaevich
Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталья Владимировна
Пасичный, Василий Николаевич
Keywords: cranberry extract
rosemary extract
grape seed extract
екстракт журавлини
екстракт розмарину
екстракт виноградних кісточок
экстракт клюквы
экстракт розмарина
экстракт виноградных косточек
Issue Date: 2018
Publisher: Izdevnieciba «Baltija Publishing»
Citation: Bozhko N. V. Study on efficiency of natural antioxidant preparations in the technology of meat and meat-containing products with duck meat [Electronic resource] / N. V. Bozhko, V. M. Pasichnyi // Development of natural sciences in countries of the European Union taking into account the challenges of XXI century : collective monograph. - Lublin : Izdevnieciba «Baltija Publishing», 2018. - Р. 58-78.
Abstract: The article is devoted to the study of high antioxidant activity of rosemary and grape seed extracts, cranberries and black currant extracts, red grape seed powders, and the inhibition of the oxidation process of duck meat and meat-packed meat products containing duck meat. Стаття присвячена дослідженню високої антиоксидантної активності екстрактів розмарину і виноградних кісточок, екстрактів журавлини та чорної смородини, порошку кісточок червоного винограду, та ефективності гальмування процесу окислення ліпідів м’яса качки та м'ясо-містких виробів із вмістом м’яса качки.
Description: Статья посвящена исследованию высокой антиоксидантной активности экстрактов розмарина и виноградных косточек, экстрактов клюквы и черной смородины, порошка косточек красного винограда, и эффективности торможения процесса окисления липидов мяса утки и мясо-вместительных изделий с содержанием мяса утки.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5997
Appears in Collections:Монографії, розділи монографій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Божко_Пасічний_Монографія.pdf573,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.