Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6115
Назва: Інноваційні підходи до створення харчових плівкоутворюючих гідрогелів
Інші назви: Инновационные подходы к созданию пищевых пленкообразующих гидрогелей
Innovative approaches to the creation of food film-forming hydrogels
Автори: Степанова, Т. М.
Кондратюк, Н. В.
Степанова, Т. М.
Кондратюк, Н. В.
Stepanova, T. M.
Kondratjuk, N. V.
Ключові слова: харчові плівки
низькоетерифікований амідований пектин
гелеутворення
пищевые пленки
низкоэтерифицированный амидированный пектин
гелеобразование
food films
low-esterifies amidated pectin
gel formation
Дата публікації: 2017
Видавництво: ОНАХТ
Бібліографічний опис: Степанова Т. М. Інноваційні підходи до створення харчових плівкоутворюючих гідрогелів [Електронний ресурс] / Т. М. Степанова, Н. В. Кондратюк // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів» : збірник тез доповідей, (м. Одеса, 25-30 вересня 2017 р.). – Одеса : ОНАХТ, 2017. – С. 87.
Короткий огляд (реферат): У тезах розкриваються особливості процесу іонотропного гелеутворення у середовищі на основі системи «пектин низькоетерифікований амідований (ПНЕА) – Са2+». Аналізуються структурно-механічні властивості зразків від вмісту іонів кальцію. Доведена доцільність використання системи "ПНЕА-Са2+" у виробництві харчових плівок. В тезисах раскрываются особенности процесса ионотропного гелеобразования в среде на основе системы «пектин низкоэтерифицированный амидированый (ПНЕА) – Са 2+». Анализируются структурно-механические свойства образцов от содержания природного источника ионов кальция. Доказана целесообразность использования системы "ПНЕА – Са2+" в производстве харчових плівок.
Опис: The peculiarities of ionotropic gel formation process in the medium of based on «low-esterified amidated pectin (LEAP) – Са2+» system were described in the article. The structural-mechanical properties of samples depending on source of calcium ions are analyzed. The practicability of using "LEAP – Са2+" system to produce of food films was proved.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6115
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Степанова_Кондратюк.pdf180,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.