Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6187
Title: М'ясовмісна варена ковбаса "Качина" з екстрактом журавлини
Other Titles: Мясосодержащая вареная колбаса «Утиная» с экстрактом клюквы
Meat-containing sausage "Kachina" with cranberry extract
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасичный, Василий Николаевич
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Pasichniy, Vasil Mikolaiovich
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Keywords: м'ясо качки
м'ясо-вмісна ковбаса
екстракт журавлини
мясо утки
мясо-содержащая колбаса
экстракт клюквы
duck meat
meat-containing sausage
cranberry extract
Issue Date: 10-Oct-2017
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Пасічний В. М. М'ясовмісна варена ковбаса "Качина" з екстрактом журавлини [Електронний ресурс] : пат. 119891 UA A23L 13/60../ В. М. Пасічний, Н. В. Божко, В. І. Тищенко ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 04540, заявл. 10.05.2017, опубл. 10.10.2017 р., Бюл. № 19.
Abstract: У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-містку варену ковбасу, яка містить м'ясо качки, м'ясо індика механічного обвалювання, печінку яловичу або свинячу, серце яловиче або свиняче, шпик боковий, крохмаль, перець чорний мелений, горіх мускатний, коріандр мелений, сіль кухонну, нітрит натрію, відрізняється тим, що згідно з корисною моделлю на стадії приготування фаршу як антиокислювальну добавку до фаршу додають екстракт журавлини сухий. В патенте на полезную модель приводятся данные о мясе-содержащей вареной колбасе, которая содержит мясо утки, мясо индейки механической обвалки, печень говяжью или свиную, сердце говяжье или свиное, шпик боковой, крахмал, перец черный молотый, орех мускатный, кориандр молотый, соль поваренную, нитрит натрия, отличается тем, что согласно изобретению на стадии приготовления фарша как антиокислительную добавку к фаршу добавляют экстракт клюквы сухой.
Description: In the patent for a useful model data is provided on the meat-containing of boiled sausage containing duck meat, turkey meat mechanically, beef liver or pork, beef or pork heart, spinach side, starch, ground black pepper, walnut nutmeg, coriander powder, sodium salt, sodium nitrite, is distinguished by the fact that, according to a useful model,in the preparation stage, the ground as an antioxidant additive to the minced meat is added to the sausage extract of dry cranberry.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6187
Appears in Collections:Патенти



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.