Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6187
Назва: | М'ясовмісна варена ковбаса "Качина" з екстрактом журавлини |
Інші назви: | Мясосодержащая вареная колбаса «Утиная» с экстрактом клюквы Meat-containing sausage "Kachina" with cranberry extract |
Автори: | Пасічний, Василь Миколайович Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович Пасичный, Василий Николаевич Божко, Наталья Владимировна Тищенко, Василий Иванович Pasichniy, Vasil Mikolaiovich Bozhko, Natalia Vladimirovna Tishchenko, Vasily Ivanovich |
Ключові слова: | м'ясо качки м'ясо-вмісна ковбаса екстракт журавлини мясо утки мясо-содержащая колбаса экстракт клюквы duck meat meat-containing sausage cranberry extract |
Дата публікації: | 10-жов-2017 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Пасічний В. М. М'ясовмісна варена ковбаса "Качина" з екстрактом журавлини [Електронний ресурс] : пат. 119891 UA A23L 13/60../ В. М. Пасічний, Н. В. Божко, В. І. Тищенко ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 04540, заявл. 10.05.2017, опубл. 10.10.2017 р., Бюл. № 19. |
Короткий огляд (реферат): | У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-містку варену ковбасу, яка містить м'ясо качки, м'ясо індика механічного обвалювання, печінку яловичу або свинячу, серце яловиче або свиняче, шпик боковий, крохмаль, перець чорний мелений, горіх мускатний, коріандр мелений, сіль кухонну, нітрит натрію, відрізняється тим, що згідно з корисною моделлю на стадії приготування фаршу як антиокислювальну добавку до фаршу додають екстракт журавлини сухий. В патенте на полезную модель приводятся данные о мясе-содержащей вареной колбасе, которая содержит мясо утки, мясо индейки механической обвалки, печень говяжью или свиную, сердце говяжье или свиное, шпик боковой, крахмал, перец черный молотый, орех мускатный, кориандр молотый, соль поваренную, нитрит натрия, отличается тем, что согласно изобретению на стадии приготовления фарша как антиокислительную добавку к фаршу добавляют экстракт клюквы сухой. |
Опис: | In the patent for a useful model data is provided on the meat-containing of boiled sausage containing duck meat, turkey meat mechanically, beef liver or pork, beef or pork heart, spinach side, starch, ground black pepper, walnut nutmeg, coriander powder, sodium salt, sodium nitrite, is distinguished by the fact that, according to a useful model,in the preparation stage, the ground as an antioxidant additive to the minced meat is added to the sausage extract of dry cranberry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6187 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
М'ясовмісна варена ковбаса Качина з екстрактом журавлини.pdf | 163,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.