Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6213
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasil Mikolaovich-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.date.accessioned2018-11-26T13:05:54Z-
dc.date.available2018-11-26T13:05:54Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationBozhko N. Efficiency of providing biological value of combined meat-containing products with meat of waterfowl [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Pasichnyi // Scientific Debelopment and achievements : Collective monograph. - London : Sciemcee Puflishing London, 2018. - P.142-153.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6213-
dc.descriptionСтатья посвящена исследованию возможности комбинирования региональных источников аквакультуры, мяса водоплавающей птицы с традиционными видами мясного и растительного сырья для повышения биологической эффективности мясо-содержащих изделий. Проведенные исследования подтвердили высокую пищевую ценность мясо-содержащих продуктов с использованием мяса утки и мяса пресноводной рыбы.uk_UK
dc.description.abstractThe article is devoted to studying of the possibility of combining regional sources of aquaculture, water of waterfowl with traditional types of meat and vegetable raw materials for increasing the biological efficiency of meat-containing products. The conducted studies confirmed the high nutritional value of meat- containing products using duck meat and freshwater fish.Стаття присвячена дослідженню можливості комбінування регіональних джерел аквакультури, м'яса водоплавної птиці із традиційними видами м'ясної і рослинної сировини для підвищення біологічної ефективності м'ясо-містких виробів. Проведені дослідження підтвердили високу харчову цінність м'ясо-містких продуктів із використанням м’яса качки та м’яса прісноводної риби.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherSciemcee Puflishing Londonuk_UK
dc.subjectduck meatuk_UK
dc.subjectwaterfowluk_UK
dc.subjectregional aquacultureuk_UK
dc.subjectм'ясо качкиuk_UK
dc.subjectводоплавна птицяuk_UK
dc.subjectрегіональна аквакультураuk_UK
dc.subjectмясо уткиuk_UK
dc.subjectводоплавающая птицаuk_UK
dc.subjectрегиональная аквакультураuk_UK
dc.titleEfficiency of providing biological value of combined meat-containing products with meat of waterfowluk_UK
dc.title.alternativeЕфективність забезпечення біологічної цінності комбінованих м'ясопродуктів з м'ясом водоплавної птиціuk_UK
dc.title.alternativeЭффективность обеспечения биологической ценности комбинированных мясных продуктов с мясом водоплавающей птицыuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bozhko N. Efficiency of providing biological.pdf724,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.