Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6213
Title: Efficiency of providing biological value of combined meat-containing products with meat of waterfowl
Other Titles: Ефективність забезпечення біологічної цінності комбінованих м'ясопродуктів з м'ясом водоплавної птиці
Эффективность обеспечения биологической ценности комбинированных мясных продуктов с мясом водоплавающей птицы
Authors: Bozhko, Natalia Vladimirovna
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталья Владимировна
Пасичный, Василий Николаевич
Keywords: duck meat
waterfowl
regional aquaculture
м'ясо качки
водоплавна птиця
регіональна аквакультура
мясо утки
водоплавающая птица
региональная аквакультура
Issue Date: 2018
Publisher: Sciemcee Puflishing London
Citation: Bozhko N. Efficiency of providing biological value of combined meat-containing products with meat of waterfowl [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Pasichnyi // Scientific Debelopment and achievements : Collective monograph. - London : Sciemcee Puflishing London, 2018. - P.142-153.
Abstract: The article is devoted to studying of the possibility of combining regional sources of aquaculture, water of waterfowl with traditional types of meat and vegetable raw materials for increasing the biological efficiency of meat-containing products. The conducted studies confirmed the high nutritional value of meat- containing products using duck meat and freshwater fish.Стаття присвячена дослідженню можливості комбінування регіональних джерел аквакультури, м'яса водоплавної птиці із традиційними видами м'ясної і рослинної сировини для підвищення біологічної ефективності м'ясо-містких виробів. Проведені дослідження підтвердили високу харчову цінність м'ясо-містких продуктів із використанням м’яса качки та м’яса прісноводної риби.
Description: Статья посвящена исследованию возможности комбинирования региональных источников аквакультуры, мяса водоплавающей птицы с традиционными видами мясного и растительного сырья для повышения биологической эффективности мясо-содержащих изделий. Проведенные исследования подтвердили высокую пищевую ценность мясо-содержащих продуктов с использованием мяса утки и мяса пресноводной рыбы.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6213
Appears in Collections:Монографії, розділи монографій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bozhko N. Efficiency of providing biological.pdf724,9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.