Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6486
Назва: М’ясомісткі комбіновані продукти з м’ясом качки та сріблястого карася
Інші назви: Мясосодержащие комбинированные продукты с мясом утки и серебристого карася
Meat-containing combined products with duck meat and silver carp
Автори: Тищенко, Василь Іванович
Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Тищенко, Василий Иванович
Божко, Наталья Владимировна
Пасичный, Василий Николаевич
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
Ключові слова: фарш з м’яса карася сріблястого
м'ясо качки мускусної
м'ясомісткий напівфабрикат
фарш из мяса карася серебристого
мясо утки мускусной
мясосодержащий полуфабрикат
silver minced carp meat
muscovy duck meat
meat-containing semi-finished product
Дата публікації: 2019
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Тищенко В. І. М’ясомісткі комбіновані продукти з м’ясом качки та сріблястого карася [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний // Вісник НТУ «ХПІ». – Сер. «Нові рішення в сучасних технологіях». – Х. : НТУ «ХПІ», 2019. – № 5 (1330). – С. 160-168. – doi:10.20998/2413-4295.2019.05.21.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень було теоретичне та експериментальне обґрунтування доцільності комбінування м’яса качки та рибної сировини в складі м’ясомістких напівфабрикатів. Целью исследований было теоретическое и экспериментальное обоснование целесообразности комбинирования мяса утки и рыбного сырья в составе мясосодержащих полуфабрикатов.
Опис: The aim of the research was theoretical and experimental substantiation of expediency of combining duck meat and fish raw materials in the composition of meat-containing semi-finished products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6486
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
_NTU-KhPI-5(1330)-2019__160-объединены.pdf2,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.