Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6486
Назва: | М’ясомісткі комбіновані продукти з м’ясом качки та сріблястого карася |
Інші назви: | Мясосодержащие комбинированные продукты с мясом утки и серебристого карася Meat-containing combined products with duck meat and silver carp |
Автори: | Тищенко, Василь Іванович Божко, Наталія Володимирівна Пасічний, Василь Миколайович Тищенко, Василий Иванович Божко, Наталья Владимировна Пасичный, Василий Николаевич Tischenko, Vasyl Ivanovich Bozhko, Natalia Vladimirovna Pasichnyi, Vasil Mikolaovich |
Ключові слова: | фарш з м’яса карася сріблястого м'ясо качки мускусної м'ясомісткий напівфабрикат фарш из мяса карася серебристого мясо утки мускусной мясосодержащий полуфабрикат silver minced carp meat muscovy duck meat meat-containing semi-finished product |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Тищенко В. І. М’ясомісткі комбіновані продукти з м’ясом качки та сріблястого карася [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний // Вісник НТУ «ХПІ». – Сер. «Нові рішення в сучасних технологіях». – Х. : НТУ «ХПІ», 2019. – № 5 (1330). – С. 160-168. – doi:10.20998/2413-4295.2019.05.21. |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень було теоретичне та експериментальне обґрунтування доцільності комбінування м’яса качки та рибної сировини в складі м’ясомістких напівфабрикатів. Целью исследований было теоретическое и экспериментальное обоснование целесообразности комбинирования мяса утки и рыбного сырья в составе мясосодержащих полуфабрикатов. |
Опис: | The aim of the research was theoretical and experimental substantiation of expediency of combining duck meat and fish raw materials in the composition of meat-containing semi-finished products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6486 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
_NTU-KhPI-5(1330)-2019__160-объединены.pdf | 2,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.