Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6855
Назва: Теоретичні основи формування товарної політики підприємства харчової промисловості
Інші назви: Теоретические основы формирования товарной политики предприятия пищевой промышленности
Theoretical foundations of the formation of the commodity policy of the food industry
Автори: Селезень, Олена Миколаївна
Селезень, Елена Николаевна
Selezen, Elena Nikolaevna
Ключові слова: товарна політика
розширення асортименту
конкурентні переваги
товарная политика
расширение ассортимента
конкурентные преимущества
commodity policy
expansion of assortment
competitive advantages
Дата публікації: 2018
Видавництво: Університет ДФС України
Бібліографічний опис: Селезень О. М. Теоретичні основи формування товарної політики підприємства харчової промисловості [Електронний ресурс] / О. М. Селезень / Економічні перспективи підприємства в Україні : збірник матеріалів ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Економічні перспективи підприємництва в Україні», ( м. Ірпінь, 18–19 жовтня 2018 р.). – Ірпінь : Університет ДФС України, 2018. - У 2 ч. - Ч. 1. - С. 274-276
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто питання формуванням товарної політики, яка передбачає розвиток асортиментної політика, сортування, пакування, інформаційний супровід, поліпшення якості та збереження продукції, а також розвиток комплексу товарних послуг, який може гарантувати якість продовольчих товарів.В статье рассмотрены вопросы формированием товарной политики, которая предусматривает развитие ассортиментной политики, сортировку, упаковку, информационное сопровождение, улучшения качества и хранения продукции, а также развитие комплекса товарных услуг, который может гарантировать качество продовольственных товаров.
Опис: The article deals with the formation of commodity policy, which involves the development of assortment policy, sorting, packaging, information support, quality improvement and product preservation, as well as development of a complex of commodity services that can guarantee the quality of food products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6855
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СелезеньО. М. Теоретичні основи формування.pdf283,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.