Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6855
Назва: | Теоретичні основи формування товарної політики підприємства харчової промисловості |
Інші назви: | Теоретические основы формирования товарной политики предприятия пищевой промышленности Theoretical foundations of the formation of the commodity policy of the food industry |
Автори: | Селезень, Олена Миколаївна Селезень, Елена Николаевна Selezen, Elena Nikolaevna |
Ключові слова: | товарна політика розширення асортименту конкурентні переваги товарная политика расширение ассортимента конкурентные преимущества commodity policy expansion of assortment competitive advantages |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Університет ДФС України |
Бібліографічний опис: | Селезень О. М. Теоретичні основи формування товарної політики підприємства харчової промисловості [Електронний ресурс] / О. М. Селезень / Економічні перспективи підприємства в Україні : збірник матеріалів ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Економічні перспективи підприємництва в Україні», ( м. Ірпінь, 18–19 жовтня 2018 р.). – Ірпінь : Університет ДФС України, 2018. - У 2 ч. - Ч. 1. - С. 274-276 |
Короткий огляд (реферат): | В статті розглянуто питання формуванням товарної політики, яка передбачає розвиток асортиментної політика, сортування, пакування, інформаційний супровід, поліпшення якості та збереження продукції, а також розвиток комплексу товарних послуг, який може гарантувати якість продовольчих товарів.В статье рассмотрены вопросы формированием товарной политики, которая предусматривает развитие ассортиментной политики, сортировку, упаковку, информационное сопровождение, улучшения качества и хранения продукции, а также развитие комплекса товарных услуг, который может гарантировать качество продовольственных товаров. |
Опис: | The article deals with the formation of commodity policy, which involves the development of assortment policy, sorting, packaging, information support, quality improvement and product preservation, as well as development of a complex of commodity services that can guarantee the quality of food products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6855 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СелезеньО. М. Теоретичні основи формування.pdf | 283,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.