Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6866
Назва: Особливості функціонування підприємства хлібопекарської галузі
Інші назви: Особенности функционирования предприятия хлебопекарной отрасли
Features of functioning of the bakery enterprises
Автори: Харченко, Тетяна Миколаївна
Вакуленко, Аліна Володимирівна
Харченко, Татьяна Николаевна
Вакуленко, Алина Владимировна
Kharchenko, Tetyana Nikolaevna
Vakulenko, Alina Volodymyrivna
Ключові слова: управління
підприємство хлібопекарської галузі
управление
предприятие хлебопекарной отрасли
management
enterprise of the baking industry
Дата публікації: 2019
Видавництво: Крок
Бібліографічний опис: Харченко Т. М. Особливості функціонування підприємства хлібопекарської галузі [Електронний ресурс] / Т. М. Харченко, А. В. Вакуленко // Фінансово-економічний розвиток України в умовах трансформаційних перетворень : матеріали міжнар. наук.- практ. конф.,( м. Львів, ЛТЕУ, 28 березня 2019 р. ). - Тернопіль : Крок, 2019. - С. 58-59.
Короткий огляд (реферат): Дану статтю присвячено управлінню та розвитку хлібопекарської галузі. Данная статья посвящена управлению и развитию хлебопекарной отрасли.
Опис: This article is devoted to the management and the development of the baking industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6866
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Харченко Т. Особливості функціонування підприємств.pdf287,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.