Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6866
Назва: | Особливості функціонування підприємства хлібопекарської галузі |
Інші назви: | Особенности функционирования предприятия хлебопекарной отрасли Features of functioning of the bakery enterprises |
Автори: | Харченко, Тетяна Миколаївна Вакуленко, Аліна Володимирівна Харченко, Татьяна Николаевна Вакуленко, Алина Владимировна Kharchenko, Tetyana Nikolaevna Vakulenko, Alina Volodymyrivna |
Ключові слова: | управління підприємство хлібопекарської галузі управление предприятие хлебопекарной отрасли management enterprise of the baking industry |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Крок |
Бібліографічний опис: | Харченко Т. М. Особливості функціонування підприємства хлібопекарської галузі [Електронний ресурс] / Т. М. Харченко, А. В. Вакуленко // Фінансово-економічний розвиток України в умовах трансформаційних перетворень : матеріали міжнар. наук.- практ. конф.,( м. Львів, ЛТЕУ, 28 березня 2019 р. ). - Тернопіль : Крок, 2019. - С. 58-59. |
Короткий огляд (реферат): | Дану статтю присвячено управлінню та розвитку хлібопекарської галузі. Данная статья посвящена управлению и развитию хлебопекарной отрасли. |
Опис: | This article is devoted to the management and the development of the baking industry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6866 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Харченко Т. Особливості функціонування підприємств.pdf | 287,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.