Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6866| Title: | Особливості функціонування підприємства хлібопекарської галузі |
| Other Titles: | Особенности функционирования предприятия хлебопекарной отрасли Features of functioning of the bakery enterprises |
| Authors: | Харченко, Тетяна Миколаївна Вакуленко, Аліна Володимирівна Харченко, Татьяна Николаевна Вакуленко, Алина Владимировна Kharchenko, Tetyana Nikolaevna Vakulenko, Alina Volodymyrivna |
| Keywords: | управління підприємство хлібопекарської галузі управление предприятие хлебопекарной отрасли management enterprise of the baking industry |
| Issue Date: | 2019 |
| Publisher: | Крок |
| Citation: | Харченко Т. М. Особливості функціонування підприємства хлібопекарської галузі [Електронний ресурс] / Т. М. Харченко, А. В. Вакуленко // Фінансово-економічний розвиток України в умовах трансформаційних перетворень : матеріали міжнар. наук.- практ. конф.,( м. Львів, ЛТЕУ, 28 березня 2019 р. ). - Тернопіль : Крок, 2019. - С. 58-59. |
| Abstract: | Дану статтю присвячено управлінню та розвитку хлібопекарської галузі. Данная статья посвящена управлению и развитию хлебопекарной отрасли. |
| Description: | This article is devoted to the management and the development of the baking industry. |
| URI: | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6866 |
| Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Харченко Т. Особливості функціонування підприємств.pdf | 287,47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.