Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6866
Title: Особливості функціонування підприємства хлібопекарської галузі
Other Titles: Особенности функционирования предприятия хлебопекарной отрасли
Features of functioning of the bakery enterprises
Authors: Харченко, Тетяна Миколаївна
Вакуленко, Аліна Володимирівна
Харченко, Татьяна Николаевна
Вакуленко, Алина Владимировна
Kharchenko, Tetyana Nikolaevna
Vakulenko, Alina Volodymyrivna
Keywords: управління
підприємство хлібопекарської галузі
управление
предприятие хлебопекарной отрасли
management
enterprise of the baking industry
Issue Date: 2019
Publisher: Крок
Citation: Харченко Т. М. Особливості функціонування підприємства хлібопекарської галузі [Електронний ресурс] / Т. М. Харченко, А. В. Вакуленко // Фінансово-економічний розвиток України в умовах трансформаційних перетворень : матеріали міжнар. наук.- практ. конф.,( м. Львів, ЛТЕУ, 28 березня 2019 р. ). - Тернопіль : Крок, 2019. - С. 58-59.
Abstract: Дану статтю присвячено управлінню та розвитку хлібопекарської галузі. Данная статья посвящена управлению и развитию хлебопекарной отрасли.
Description: This article is devoted to the management and the development of the baking industry.
URI: http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6866
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.