Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6905
Назва: | Якість продукції як основний чинник конкурентоспроможності |
Інші назви: | Качество продукции как основной фактор конкурентоспособности Quality of production as a basic factor of competitiveness |
Автори: | Дашутіна, Людмила Олександрівна Дашутина, Людмила Александровна Dashutina, Liudmyla Oleksandrivna |
Ключові слова: | підприємство конкурентоспроможність якість продукції предприятие конкурентоспособность качество продукции enterprise competitiveness product quality |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Дашутіна Л. О. Якість продукції як основний чинник конкурентоспроможності [Електронний ресурс] / Л. О. Дашутіна // Сучасний рух науки : тези доп. IV міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, (м. Дніпро, 6-7 грудня 2018 р.). – Дніпро, 2018. – С. 348-352. |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано проблеми управління якістю продукції. Доведено, що основним критерієм оцінки якості продукції повинна бути орієнтація на інтереси конкретного покупця, на стан ступеня задоволення його потреб. Проанализированы проблемы управления качеством продукции. Доказано, что основным критерием оценки качества продукции должна быть ориентация на интересы конкретного покупателя, на состояние степени удовлетворения его потребностей. |
Опис: | Problems of product quality management are analyzed. It is proved that the main criterion for assessing the quality of products should be the focus on the interests of a particular buyer, to the degree of satisfaction of his needs. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6905 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дашутіна Л. О. Якість продукції.pdf | 280,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.