Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7069
Title: Експериментальні дослідження взаємного впливу ультразвукових коливань та прямого електронагріву на процес сушіння біологічних об’єктів
Other Titles: Экспериментальные исследования взаимного влияния ультразвуковых колебаний и прямого электронагрева на процесс сушки биологических объектов
Experimental studies of the mutual influence of ultrasonic vibrations and direct electric heating on the process of drying of biological objects
Authors: Яковлєв, Валерій Федорович
Савойський, Олександр Юрійович
Яковлев, Валерий Федорович
Савойский, Александр Юрьевич
Yakovlev, Valery
Savoyskiy, Aleksandr
Keywords: комбінована сушка
електроконтактний нагрів
напруга
комбинированная сушка
электроконтактный нагрев
напряжение
combined drying
electrocontact heating
voltage
Issue Date: 2017
Publisher: ТДАТУ
Citation: Яковлєв В. Ф. Експериментальні дослідження взаємного впливу ультразвукових коливань та прямого електронагріву на процес сушіння біологічних об’єктів [Електронний ресурс] / В. Ф. Яковлєв, О. Ю. Савойський // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь : ТДАТУ, 2017. – Вип. 17, Т. 3. – С. 83-91.
Abstract: В роботі запропоновано схему дослідної установки для вивчення процесу комбінованої суки фруктів. Досліджено вплив ультразвукових хвиль та прямого електричного нагріву струмом промислової частоти на інтенсифікацію процесу зневоднення. Приведена лінійна модель процесу сушки неповного другого порядку, побудована на основі повного факторного експерименту. В работе предложена схема опытной установки для изучения процесса комбинированной суки фруктов. Исследовано влияние ультразвуковых волн и прямого электрического нагрева током промышленной частоты на интенсификацию процесса обезвоживания. Приведена линейная модель процесса сушки неполного второго порядка, построенная на основе полного факторного эксперимента.
Description: The paper proposes a scheme for testing a plant for studying the process of a combined bunch of fruit. The influence of ultrasonic waves and direct electric heating by current of industrial frequency on the intensification of the dewatering process is investigated. The linear model of the drying process of incomplete second order, based on a complete factor experiment, is presented.
URI: http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7069
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf350,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.