Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7070
Назва: Електрофізичний метод інтенсифікації процесу сушки фруктів
Інші назви: Электрофизический метод интенсификации процесса сушки фруктов
Electrophysical method of intensification of fruit drying process
Автори: Савойський, Олександр Юрійович
Савойский, Александр Юрьевич
Savoyskiy, Aleksandr
Ключові слова: комбінована сушка
електроконтактний нагрів
напруга
комбинированная сушка
электроконтактный нагрев
напряжение
combined drying
electrocontact heating
voltage
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Савойський О. Ю. Електрофізичний метод інтенсифікації процесу сушки фруктів [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2017. - Вип. 7, Т. 1. - С. 219-224.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив електричного струму промислової частоти на швидкість процесу сушіння яблук, експериментально встановлено залежність якісних показників продукту від параметрів процесу сушки та на основі отриманих результатів проаналізовано можливість використання комбінованого методу сушіння, що включає підігрів сировини прямим електричним нагрівом в процесі інфрачервоної конвективної сушки, для інтенсифікації процесу зневоднення зразка. Исследовано влияние электрического тока промышленной частоты на скорость процесса сушки яблок, экспериментально установлена зависимость качественных показателей продукта от параметров процесса сушки и на основе полученных результатов проанализирована возможность использования комбинированного метода сушки, включая подогрев сырья прямым электрическим нагревом в процессе инфракрасной конвективной сушки, для интенсификации процесса обезвоживания образца.
Опис: The influence of the electric current of the industrial frequency on the speed of the appliance drying process was experimentally determined, the dependence of the qualitative indices of the product on the parameters of the drying process was experimentally determined and on the basis of the obtained results the possibility of using the combined drying method, including the heating of raw materials by direct electric heating in the process of infra-red convection drying, dehydration of the sample.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7070
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЕЛЕКТРОФІЗИЧНИЙ МЕТОД ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ПРОЦЕСУ СУШКИ ФРУКТІВ.pdf662,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.