Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7070
Title: | Електрофізичний метод інтенсифікації процесу сушки фруктів |
Other Titles: | Электрофизический метод интенсификации процесса сушки фруктов Electrophysical method of intensification of fruit drying process |
Authors: | Савойський, Олександр Юрійович Савойский, Александр Юрьевич Savoyskiy, Aleksandr |
Keywords: | комбінована сушка електроконтактний нагрів напруга комбинированная сушка электроконтактный нагрев напряжение combined drying electrocontact heating voltage |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Савойський О. Ю. Електрофізичний метод інтенсифікації процесу сушки фруктів [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2017. - Вип. 7, Т. 1. - С. 219-224. |
Abstract: | Досліджено вплив електричного струму промислової частоти на швидкість процесу сушіння яблук, експериментально встановлено залежність якісних показників продукту від параметрів процесу сушки та на основі отриманих результатів проаналізовано можливість використання комбінованого методу сушіння, що включає підігрів сировини прямим електричним нагрівом в процесі інфрачервоної конвективної сушки, для інтенсифікації процесу зневоднення зразка. Исследовано влияние электрического тока промышленной частоты на скорость процесса сушки яблок, экспериментально установлена зависимость качественных показателей продукта от параметров процесса сушки и на основе полученных результатов проанализирована возможность использования комбинированного метода сушки, включая подогрев сырья прямым электрическим нагревом в процессе инфракрасной конвективной сушки, для интенсификации процесса обезвоживания образца. |
Description: | The influence of the electric current of the industrial frequency on the speed of the appliance drying process was experimentally determined, the dependence of the qualitative indices of the product on the parameters of the drying process was experimentally determined and on the basis of the obtained results the possibility of using the combined drying method, including the heating of raw materials by direct electric heating in the process of infra-red convection drying, dehydration of the sample. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7070 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЕЛЕКТРОФІЗИЧНИЙ МЕТОД ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ПРОЦЕСУ СУШКИ ФРУКТІВ.pdf | 662,34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.