Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7154
Назва: Особливості переробки молочних продуктів на радіоактивно забруднених територіях
Інші назви: Особенности переработки молочных продуктов на радиоактивно загрязненных территориях
Features of processing dairy products on radioactive contaminated territories
Автори: Михалко, О. Г.
Михалко, А. Г.
Michalko, O. G.
Ключові слова: молоко
радіаційна небезпека
рівень випромінювання
молоко
радиационная опасность
уровень излучения
milk
radiation hazard
radiation level
Дата публікації: 2019
Видавництво: Житомирський НАУ
Бібліографічний опис: Михалко О. Г. Особливості переробки молочних продуктів на радіоактивно забруднених територіях [Електронний ресурс] / О. Г. Михалко // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : матеріали конференції, ( м. Житомир, 16-17 травня 2019 р.). - Житомир : Житомирський НАУ, 2019
Короткий огляд (реферат): Стаття розкриває способи підвищення та перевірки безпеки молочних продуктів як захід підвищення загльного рівня продовольчої безпеки в країні в умовах радіоактивного забруднення. В публікації пропонується визначення основних основних індикаторів продовольчої безпеки та методика їх застосування. Статья раскрывает способы повышения и проверки безопасности молочных продуктов как мера повышения загльного уровня продовольственной безопасности в стране в условиях радиоактивного загрязнения.. В публикации предлагается определение основных основных индикаторов продовольственной безопасности и методика их применения.
Опис: The article reveals ways to improve and test the safety of dairy products as a measure to increase the level of food safety in the country in conditions of radioactive contamination.The publication proposes the definition of key basic indicators of food security and the methodology for their application.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7154
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Михалко О. Г. Особливості переробки.pdf232,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.