Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7154
Title: Особливості переробки молочних продуктів на радіоактивно забруднених територіях
Other Titles: Особенности переработки молочных продуктов на радиоактивно загрязненных территориях
Features of processing dairy products on radioactive contaminated territories
Authors: Михалко, О. Г.
Михалко, А. Г.
Michalko, O. G.
Keywords: молоко
радіаційна небезпека
рівень випромінювання
молоко
радиационная опасность
уровень излучения
milk
radiation hazard
radiation level
Issue Date: 2019
Publisher: Житомирський НАУ
Citation: Михалко О. Г. Особливості переробки молочних продуктів на радіоактивно забруднених територіях [Електронний ресурс] / О. Г. Михалко // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : матеріали конференції, ( м. Житомир, 16-17 травня 2019 р.). - Житомир : Житомирський НАУ, 2019
Abstract: Стаття розкриває способи підвищення та перевірки безпеки молочних продуктів як захід підвищення загльного рівня продовольчої безпеки в країні в умовах радіоактивного забруднення. В публікації пропонується визначення основних основних індикаторів продовольчої безпеки та методика їх застосування. Статья раскрывает способы повышения и проверки безопасности молочных продуктов как мера повышения загльного уровня продовольственной безопасности в стране в условиях радиоактивного загрязнения.. В публикации предлагается определение основных основных индикаторов продовольственной безопасности и методика их применения.
Description: The article reveals ways to improve and test the safety of dairy products as a measure to increase the level of food safety in the country in conditions of radioactive contamination.The publication proposes the definition of key basic indicators of food security and the methodology for their application.
URI: http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7154
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Михалко О. Г. Особливості переробки.pdf232,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.