Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7231
Title: | Актуальність розробки технології сиркової пасти з базиліком |
Other Titles: | Актуальность разработки технологии сырковой пасты с базиликом Actuality of development of technology of cottage cheese with basil |
Authors: | Губа, С. О. Саєнко, Т. В. Губа, С. О. Саенко, Т. В. Huba, S. О. Saenko, T. V. |
Keywords: | кисломолочні продукти сиркові вироби базилік кисломолочне продукты творожные изделия базилик dairyproducts сottage cheese basil |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Губа С. О. Актуальність розробки технології сиркової пасти з базиліком [Електронний ресурс] / С. О.Губа, Т. В. Саєнко // Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва», (Тернопіль, 30 травня 2019 р.). - Тернопіль, 2019. - С. 94-95. |
Abstract: | Розглянуто перспективи створення сиркових виробів з базиліком. Визначено можливі шляхи вирішення проблеми. Рассмотрено перспективы создания творожных изделий с базиликом. Определено возможные пути решения данной проблемы. |
Description: | The prospects for the creation of cottage cheese with basil. The possible solutions the problem, were determined. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7231 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Губа Саєнко.pdf | 1,3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.