Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7231
Title: Актуальність розробки технології сиркової пасти з базиліком
Other Titles: Актуальность разработки технологии сырковой пасты с базиликом
Actuality of development of technology of cottage cheese with basil
Authors: Губа, С. О.
Саєнко, Т. В.
Губа, С. О.
Саенко, Т. В.
Huba, S. О.
Saenko, T. V.
Keywords: кисломолочні продукти
сиркові вироби
базилік
кисломолочне продукты
творожные изделия
базилик
dairyproducts
сottage cheese
basil
Issue Date: 2019
Citation: Губа С. О. Актуальність розробки технології сиркової пасти з базиліком [Електронний ресурс] / С. О.Губа, Т. В. Саєнко // Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва», (Тернопіль, 30 травня 2019 р.). - Тернопіль, 2019. - С. 94-95.
Abstract: Розглянуто перспективи створення сиркових виробів з базиліком. Визначено можливі шляхи вирішення проблеми. Рассмотрено перспективы создания творожных изделий с базиликом. Определено возможные пути решения данной проблемы.
Description: The prospects for the creation of cottage cheese with basil. The possible solutions the problem, were determined.
URI: http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7231
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Губа Саєнко.pdf1,3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.