Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7284
Назва: | Розробка рецептури варених ковбас з кунжутним борошном |
Інші назви: | Разработка рецептуры вареных колбас с кунжутной мукой Development of boiled sausages with sesame flour |
Автори: | Цигура, Вікторія Вікторівна Шубіна, Євгенія Андріївна Цигура, Виктория Викторовна Шубина, Евгения Андреевна Tsyhura, Viktоriia Shubina, Yevheniia |
Ключові слова: | кунжутне борошно ковбасні вироби кунжутная мука колбасные изделия sesame flour sausage |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Цигура В. В. Розробка рецептури варених ковбас з кунжутним борошном [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Є. А. Шубіна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : міжнародна науково-практична конференція,( м. Харків, 15 травня 2019 р.) / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – Тези у 2-х ч. - Ч. 1. - С.130-132 |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена дослідженню використання кунжутного борошна в технології варених ковбас. Работа посвящена исследованию использования кунжутной муки в технологии вареных колбас. |
Опис: | The work is devoted to the study of the use of sesame flour in the technology of cooked sausages. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7284 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Цигура В. В. Розробка рецептури.pdf | 189,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.