Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7309
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самілик, Марина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Самилык, Марина Михайловна | - |
dc.contributor.author | Samilyk, Maryna | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-05T09:59:52Z | - |
dc.date.available | 2020-02-05T09:59:52Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Самілик М. М. Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірів [Електронний ресурс] / М. М. Самілик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : Програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, (м. Київ, 5-6 листопада 2019 р.). – Київ : НУХТ, 2019. – С. 299-301 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7309 | - |
dc.description | The work is dedicated to increasing the biological value of kefirs. | uk_UA |
dc.description.abstract | Роботу присвячено підвищенню біологічної цінності кефірів. Работа посвящена повышению биологической ценности кефиров. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | НУХТ | uk_UA |
dc.subject | кефір | uk_UA |
dc.subject | кунжутне борошно | uk_UA |
dc.subject | функціональний продукт | uk_UA |
dc.subject | кефир | uk_UA |
dc.subject | кунжутная мука | uk_UA |
dc.subject | функциональный продукт | uk_UA |
dc.subject | kefir | uk_UA |
dc.subject | sesame flour | uk_UA |
dc.subject | functional product | uk_UA |
dc.title | Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірів | uk_UA |
dc.title.alternative | Обоснование целесообразности использования кунжутного муки в производстве кефиров | uk_UA |
dc.title.alternative | The rationale for the use of sesame flour in the production of kefir | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Самілик М. М. Обгрунтування доцільності.pdf | 112,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.