Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7309
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСамілик, Марина Михайлівна-
dc.contributor.authorСамилык, Марина Михайловна-
dc.contributor.authorSamilyk, Maryna-
dc.date.accessioned2020-02-05T09:59:52Z-
dc.date.available2020-02-05T09:59:52Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСамілик М. М. Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірів [Електронний ресурс] / М. М. Самілик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : Програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, (м. Київ, 5-6 листопада 2019 р.). – Київ : НУХТ, 2019. – С. 299-301uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7309-
dc.descriptionThe work is dedicated to increasing the biological value of kefirs.uk_UA
dc.description.abstractРоботу присвячено підвищенню біологічної цінності кефірів. Работа посвящена повышению биологической ценности кефиров.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherНУХТuk_UA
dc.subjectкефірuk_UA
dc.subjectкунжутне борошноuk_UA
dc.subjectфункціональний продуктuk_UA
dc.subjectкефирuk_UA
dc.subjectкунжутная мукаuk_UA
dc.subjectфункциональный продуктuk_UA
dc.subjectkefiruk_UA
dc.subjectsesame flouruk_UA
dc.subjectfunctional productuk_UA
dc.titleОбгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірівuk_UA
dc.title.alternativeОбоснование целесообразности использования кунжутного муки в производстве кефировuk_UA
dc.title.alternativeThe rationale for the use of sesame flour in the production of kefiruk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Самілик М. М. Обгрунтування доцільності.pdf112,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.