Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7309
Title: Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірів
Other Titles: Обоснование целесообразности использования кунжутного муки в производстве кефиров
The rationale for the use of sesame flour in the production of kefir
Authors: Самілик, Марина Михайлівна
Самилык, Марина Михайловна
Samilyk, Maryna
Keywords: кефір
кунжутне борошно
функціональний продукт
кефир
кунжутная мука
функциональный продукт
kefir
sesame flour
functional product
Issue Date: 2019
Publisher: НУХТ
Citation: Самілик М. М. Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірів [Електронний ресурс] / М. М. Самілик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : Програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, (м. Київ, 5-6 листопада 2019 р.). – Київ : НУХТ, 2019. – С. 299-301
Abstract: Роботу присвячено підвищенню біологічної цінності кефірів. Работа посвящена повышению биологической ценности кефиров.
Description: The work is dedicated to increasing the biological value of kefirs.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7309
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Самілик М. М. Обгрунтування доцільності.pdf112,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.