Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7309
Title: | Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірів |
Other Titles: | Обоснование целесообразности использования кунжутного муки в производстве кефиров The rationale for the use of sesame flour in the production of kefir |
Authors: | Самілик, Марина Михайлівна Самилык, Марина Михайловна Samilyk, Maryna |
Keywords: | кефір кунжутне борошно функціональний продукт кефир кунжутная мука функциональный продукт kefir sesame flour functional product |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | НУХТ |
Citation: | Самілик М. М. Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірів [Електронний ресурс] / М. М. Самілик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : Програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, (м. Київ, 5-6 листопада 2019 р.). – Київ : НУХТ, 2019. – С. 299-301 |
Abstract: | Роботу присвячено підвищенню біологічної цінності кефірів. Работа посвящена повышению биологической ценности кефиров. |
Description: | The work is dedicated to increasing the biological value of kefirs. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7309 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Самілик М. М. Обгрунтування доцільності.pdf | 112,72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.