Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7309
Назва: | Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірів |
Інші назви: | Обоснование целесообразности использования кунжутного муки в производстве кефиров The rationale for the use of sesame flour in the production of kefir |
Автори: | Самілик, Марина Михайлівна Самилык, Марина Михайловна Samilyk, Maryna |
Ключові слова: | кефір кунжутне борошно функціональний продукт кефир кунжутная мука функциональный продукт kefir sesame flour functional product |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | НУХТ |
Бібліографічний опис: | Самілик М. М. Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірів [Електронний ресурс] / М. М. Самілик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : Програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, (м. Київ, 5-6 листопада 2019 р.). – Київ : НУХТ, 2019. – С. 299-301 |
Короткий огляд (реферат): | Роботу присвячено підвищенню біологічної цінності кефірів. Работа посвящена повышению биологической ценности кефиров. |
Опис: | The work is dedicated to increasing the biological value of kefirs. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7309 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Самілик М. М. Обгрунтування доцільності.pdf | 112,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.