Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7310
Назва: | Перспективи використання бурякових цукатів у виробництві йогуртів |
Інші назви: | Перспективы использования свекловичных цукатов в производстве йогуртов Prospects for the use of beet candied in the production of yogurts |
Автори: | Самілик, Марина Михайлівна Самилык, Марина Михайловна Samilyk, Maryna |
Ключові слова: | йогурт столовий буряк бурякові цукати йогурт столовая свекла свекольные цукаты yogurt table beet beet candied |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Самілик М. М. Перспективи використання бурякових цукатів у виробництві йогуртів [Електронний ресурс] / М. М. Самілик., Ю. В. Расамакіна // Вчені записки Таврійського національного університету ім. В. І. Вернадського : науковий журнал. – Сер. "Технічні науки". - 2019. - Т. 30 (69). - № 3. - С. 97-102 |
Короткий огляд (реферат): | Роботу присвячено дослідженню перспективи використання столового буряка, як добавки до йогуртів. Работа посвящена исследованию перспективы использования столовой свеклы, как добавки к йогуртам. |
Опис: | The work is devoted to the prospects for using table beet as a supplement to yoghurts. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7310 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Самілик М. М. Перспективи використання.pdf | 292,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.