Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7310
Назва: Перспективи використання бурякових цукатів у виробництві йогуртів
Інші назви: Перспективы использования свекловичных цукатов в производстве йогуртов
Prospects for the use of beet candied in the production of yogurts
Автори: Самілик, Марина Михайлівна
Самилык, Марина Михайловна
Samilyk, Maryna
Ключові слова: йогурт
столовий буряк
бурякові цукати
йогурт
столовая свекла
свекольные цукаты
yogurt
table beet
beet candied
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Самілик М. М. Перспективи використання бурякових цукатів у виробництві йогуртів [Електронний ресурс] / М. М. Самілик., Ю. В. Расамакіна // Вчені записки Таврійського національного університету ім. В. І. Вернадського : науковий журнал. – Сер. "Технічні науки". - 2019. - Т. 30 (69). - № 3. - С. 97-102
Короткий огляд (реферат): Роботу присвячено дослідженню перспективи використання столового буряка, як добавки до йогуртів. Работа посвящена исследованию перспективы использования столовой свеклы, как добавки к йогуртам.
Опис: The work is devoted to the prospects for using table beet as a supplement to yoghurts.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7310
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Самілик М. М. Перспективи використання.pdf292,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.