Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7311
Назва: Створення функціональних кисломолочних продуктів
Інші назви: Создание функциональных кисломолочных продуктов
Creation of functional dairy products
Автори: Самілик, М. М.
Цирулик, Р. В.
Самилык, М. М.
Цирулик, Р. В.
Samilyk, M.M.
Tsyrulyk, R. V.
Ключові слова: йогурт
столовий буряк
бурякові цукати
йогурт
столовая свекла
свекольные цукаты
yogurt
table beet
beet candied
Дата публікації: 2019
Видавництво: Izdevnieciba “Baltija Pudlishing”
Бібліографічний опис: Самілик М. М. Створення функціональних кисломолочних продуктів [Електронний ресурс] / М. М. Самілик, Р. В. Цирулик // International scientific and practical conference «Technical sciences : histori, the present time, the future, EU experience»,(Wloclawek, Republic of Poland, September 27-28, 2019). –Wloclawek : Izdevnieciba “Baltija Pudlishing”, 2019. - P.118-121
Короткий огляд (реферат): Роботу присвячено створенню функціональних кисломолочних продуктів. Работа посвящена созданию функциональных кисломолочных продуктов.
Опис: The work is devoted to the creation of functional dairy products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7311
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Самілик М. М. Створення функціональних кисломолочних продуктів.pdf157,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.