Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7609
Назва: Спосіб виготовлення м'ясовмісної вареної ковбаси "Качина" з екстрактом чорної смородини
Інші назви: Способ изготовления мясосодержащей вареной колбасы «Утиная» с экстрактом черной смородины
A method of making meat-containing boiled duck sausage with black currant extract
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Тищенко, Василь Іванович
Божко, Наталья Владимировна
Пасичный, Василий Николаевич
Тищенко, Василий Иванович
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Pasichniy, Vasily Mikolaiovich
Tischenko, Vasily Ivanovich
Ключові слова: м'ясо качки
м'ясо-вмісна ковбаса
ковбасні вироби
мясо утки
мясо-содержащая колбаса
колбасные изделия
duck meat
meat-containing sausage
black currant extract
Дата публікації: 2019
Видавництво: Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент)
Бібліографічний опис: Божко Н. В. Спосіб виготовлення м'ясовмісної вареної ковбаси "Качина" з екстрактом чорної смородини [Електронний ресурс] : патент 121263 ; UA A23L 13/60 / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко ; заявник і патентовласник Сумський національний аграрний університет. - № 04524 ; заявл. 15.05.2017 ; опубл. 25.04.2019, Бюл. № 8.
Короткий огляд (реферат): Спосіб виготовлення ковбаси включає соління м'ясної сировини, бланшування серця та печінки яловичих або свинячих протягом 20 хвилин, їх охолодження, подрібнення на вовчку з діаметром отворів решітки 2-3 мм, підготовку допоміжних матеріалів та інших рецептурних компонентів, приготування фаршу на кутері, шприцювання в натуральну оболонку, термічну обробку. Способ изготовления колбасы включает посол мясного сырья, бланширование сердца и печени говяжьих или свиных течение 20 минут, их охлаждение, измельчение на волчке с диаметром отверстий решетки 2-3 мм, подготовку вспомогательных материалов и других рецептурных компонентов, приготовления фарша на куттере, шприцевания в натуральную оболочку, термическую обработку.
Опис: The invention relates to meat-containing boiled sausage with musk duck meat, which contains musk duck meat, pork heart, lard, soy isolate, protein stabilizer from pork skin, Aprored, rosemary extract dry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7609
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент України_качина_чорна_смородина.pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.