Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7609
Title: Спосіб виготовлення м'ясовмісної вареної ковбаси "Качина" з екстрактом чорної смородини
Other Titles: Способ изготовления мясосодержащей вареной колбасы «Утиная» с экстрактом черной смородины
A method of making meat-containing boiled duck sausage with black currant extract
Authors: Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Тищенко, Василь Іванович
Божко, Наталья Владимировна
Пасичный, Василий Николаевич
Тищенко, Василий Иванович
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Pasichniy, Vasily Mikolaiovich
Tischenko, Vasily Ivanovich
Keywords: м'ясо качки
м'ясо-вмісна ковбаса
ковбасні вироби
мясо утки
мясо-содержащая колбаса
колбасные изделия
duck meat
meat-containing sausage
black currant extract
Issue Date: 2019
Publisher: Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент)
Citation: Божко Н. В. Спосіб виготовлення м'ясовмісної вареної ковбаси "Качина" з екстрактом чорної смородини [Електронний ресурс] : патент 121263 ; UA A23L 13/60 / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко ; заявник і патентовласник Сумський національний аграрний університет. - № 04524 ; заявл. 15.05.2017 ; опубл. 25.04.2019, Бюл. № 8.
Abstract: Спосіб виготовлення ковбаси включає соління м'ясної сировини, бланшування серця та печінки яловичих або свинячих протягом 20 хвилин, їх охолодження, подрібнення на вовчку з діаметром отворів решітки 2-3 мм, підготовку допоміжних матеріалів та інших рецептурних компонентів, приготування фаршу на кутері, шприцювання в натуральну оболонку, термічну обробку. Способ изготовления колбасы включает посол мясного сырья, бланширование сердца и печени говяжьих или свиных течение 20 минут, их охлаждение, измельчение на волчке с диаметром отверстий решетки 2-3 мм, подготовку вспомогательных материалов и других рецептурных компонентов, приготовления фарша на куттере, шприцевания в натуральную оболочку, термическую обработку.
Description: The invention relates to meat-containing boiled sausage with musk duck meat, which contains musk duck meat, pork heart, lard, soy isolate, protein stabilizer from pork skin, Aprored, rosemary extract dry.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7609
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Патент України_качина_чорна_смородина.pdf1,05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.