Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7609
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorPasichniy, Vasily Mikolaiovich-
dc.contributor.authorTischenko, Vasily Ivanovich-
dc.date.accessioned2020-06-04T13:10:47Z-
dc.date.available2020-06-04T13:10:47Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБожко Н. В. Спосіб виготовлення м'ясовмісної вареної ковбаси "Качина" з екстрактом чорної смородини [Електронний ресурс] : патент 121263 ; UA A23L 13/60 / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко ; заявник і патентовласник Сумський національний аграрний університет. - № 04524 ; заявл. 15.05.2017 ; опубл. 25.04.2019, Бюл. № 8.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7609-
dc.descriptionThe invention relates to meat-containing boiled sausage with musk duck meat, which contains musk duck meat, pork heart, lard, soy isolate, protein stabilizer from pork skin, Aprored, rosemary extract dry.uk_UA
dc.description.abstractСпосіб виготовлення ковбаси включає соління м'ясної сировини, бланшування серця та печінки яловичих або свинячих протягом 20 хвилин, їх охолодження, подрібнення на вовчку з діаметром отворів решітки 2-3 мм, підготовку допоміжних матеріалів та інших рецептурних компонентів, приготування фаршу на кутері, шприцювання в натуральну оболонку, термічну обробку. Способ изготовления колбасы включает посол мясного сырья, бланширование сердца и печени говяжьих или свиных течение 20 минут, их охлаждение, измельчение на волчке с диаметром отверстий решетки 2-3 мм, подготовку вспомогательных материалов и других рецептурных компонентов, приготовления фарша на куттере, шприцевания в натуральную оболочку, термическую обработку.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДержавне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент)uk_UA
dc.subjectм'ясо качкиuk_UA
dc.subjectм'ясо-вмісна ковбасаuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectмясо уткиuk_UA
dc.subjectмясо-содержащая колбасаuk_UA
dc.subjectколбасные изделияuk_UA
dc.subjectduck meatuk_UA
dc.subjectmeat-containing sausageuk_UA
dc.subjectblack currant extractuk_UA
dc.titleСпосіб виготовлення м'ясовмісної вареної ковбаси "Качина" з екстрактом чорної смородиниuk_UA
dc.title.alternativeСпособ изготовления мясосодержащей вареной колбасы «Утиная» с экстрактом черной смородиныuk_UA
dc.title.alternativeA method of making meat-containing boiled duck sausage with black currant extractuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент України_качина_чорна_смородина.pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.