Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7609
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Пасичный, Василий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Pasichniy, Vasily Mikolaiovich | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasily Ivanovich | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-04T13:10:47Z | - |
dc.date.available | 2020-06-04T13:10:47Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Божко Н. В. Спосіб виготовлення м'ясовмісної вареної ковбаси "Качина" з екстрактом чорної смородини [Електронний ресурс] : патент 121263 ; UA A23L 13/60 / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко ; заявник і патентовласник Сумський національний аграрний університет. - № 04524 ; заявл. 15.05.2017 ; опубл. 25.04.2019, Бюл. № 8. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7609 | - |
dc.description | The invention relates to meat-containing boiled sausage with musk duck meat, which contains musk duck meat, pork heart, lard, soy isolate, protein stabilizer from pork skin, Aprored, rosemary extract dry. | uk_UA |
dc.description.abstract | Спосіб виготовлення ковбаси включає соління м'ясної сировини, бланшування серця та печінки яловичих або свинячих протягом 20 хвилин, їх охолодження, подрібнення на вовчку з діаметром отворів решітки 2-3 мм, підготовку допоміжних матеріалів та інших рецептурних компонентів, приготування фаршу на кутері, шприцювання в натуральну оболонку, термічну обробку. Способ изготовления колбасы включает посол мясного сырья, бланширование сердца и печени говяжьих или свиных течение 20 минут, их охлаждение, измельчение на волчке с диаметром отверстий решетки 2-3 мм, подготовку вспомогательных материалов и других рецептурных компонентов, приготовления фарша на куттере, шприцевания в натуральную оболочку, термическую обработку. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) | uk_UA |
dc.subject | м'ясо качки | uk_UA |
dc.subject | м'ясо-вмісна ковбаса | uk_UA |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
dc.subject | мясо утки | uk_UA |
dc.subject | мясо-содержащая колбаса | uk_UA |
dc.subject | колбасные изделия | uk_UA |
dc.subject | duck meat | uk_UA |
dc.subject | meat-containing sausage | uk_UA |
dc.subject | black currant extract | uk_UA |
dc.title | Спосіб виготовлення м'ясовмісної вареної ковбаси "Качина" з екстрактом чорної смородини | uk_UA |
dc.title.alternative | Способ изготовления мясосодержащей вареной колбасы «Утиная» с экстрактом черной смородины | uk_UA |
dc.title.alternative | A method of making meat-containing boiled duck sausage with black currant extract | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Патент України_качина_чорна_смородина.pdf | 1,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.