Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7609
Назва: | Спосіб виготовлення м'ясовмісної вареної ковбаси "Качина" з екстрактом чорної смородини |
Інші назви: | Способ изготовления мясосодержащей вареной колбасы «Утиная» с экстрактом черной смородины A method of making meat-containing boiled duck sausage with black currant extract |
Автори: | Божко, Наталія Володимирівна Пасічний, Василь Миколайович Тищенко, Василь Іванович Божко, Наталья Владимировна Пасичный, Василий Николаевич Тищенко, Василий Иванович Bozhko, Natalia Vladimirovna Pasichniy, Vasily Mikolaiovich Tischenko, Vasily Ivanovich |
Ключові слова: | м'ясо качки м'ясо-вмісна ковбаса ковбасні вироби мясо утки мясо-содержащая колбаса колбасные изделия duck meat meat-containing sausage black currant extract |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) |
Бібліографічний опис: | Божко Н. В. Спосіб виготовлення м'ясовмісної вареної ковбаси "Качина" з екстрактом чорної смородини [Електронний ресурс] : патент 121263 ; UA A23L 13/60 / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко ; заявник і патентовласник Сумський національний аграрний університет. - № 04524 ; заявл. 15.05.2017 ; опубл. 25.04.2019, Бюл. № 8. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виготовлення ковбаси включає соління м'ясної сировини, бланшування серця та печінки яловичих або свинячих протягом 20 хвилин, їх охолодження, подрібнення на вовчку з діаметром отворів решітки 2-3 мм, підготовку допоміжних матеріалів та інших рецептурних компонентів, приготування фаршу на кутері, шприцювання в натуральну оболонку, термічну обробку. Способ изготовления колбасы включает посол мясного сырья, бланширование сердца и печени говяжьих или свиных течение 20 минут, их охлаждение, измельчение на волчке с диаметром отверстий решетки 2-3 мм, подготовку вспомогательных материалов и других рецептурных компонентов, приготовления фарша на куттере, шприцевания в натуральную оболочку, термическую обработку. |
Опис: | The invention relates to meat-containing boiled sausage with musk duck meat, which contains musk duck meat, pork heart, lard, soy isolate, protein stabilizer from pork skin, Aprored, rosemary extract dry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7609 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Патент України_качина_чорна_смородина.pdf | 1,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.