Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7611
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШубіна, Євгенія-
dc.contributor.authorПочтарьова, Дарья-
dc.contributor.authorТищенко, Василь-
dc.contributor.authorШубина, Евгения-
dc.contributor.authorПочтарева, Дарья-
dc.contributor.authorShubina, Evgeniia-
dc.contributor.authorPochtarova, Daria-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl-
dc.date.accessioned2020-06-09T13:04:58Z-
dc.date.available2020-06-09T13:04:58Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationШубіна Є. Ефективність екстракту розмарину в технології комбінованих котлет [Електронний ресурс] / Є. Шубіна, Д. Почтарьова, В. Тищенко // Матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", (Київ, 2-3 квітня 2020 р.). – Київ : НУХТ. – Ч. 1. – С. 245.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7611-
dc.descriptionThe purpose of the research was to improve the formulation and technology of meat-based semi-finished products.uk_UA
dc.description.abstractМетою досліджень було удосконалення рецептури і технології м’ясомістких котлет. Целью исследований было усовершенствование рецептуры и технологии мясосодержащих рубленых полуфабрикатов.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherНУХТuk_UA
dc.subjectекстракт розмаринуuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectкомбіновані котлетиuk_UA
dc.subjectэкстракт розмаринаuk_UA
dc.subjectтехнологияuk_UA
dc.subjectкомбинированные котлетыuk_UA
dc.subjectrosemary extractuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectcombined pattiesuk_UA
dc.titleЕфективність екстракту розмарину в технології комбінованих котлетuk_UA
dc.title.alternativeЭффективность экстракта розмарина в технологии комбинированных котлетuk_UA
dc.title.alternativeThe effectiveness of rosemary extract in the technology of combined cutletsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
розмарин.pdf3,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.