Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7611
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шубіна, Євгенія | - |
dc.contributor.author | Почтарьова, Дарья | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь | - |
dc.contributor.author | Шубина, Евгения | - |
dc.contributor.author | Почтарева, Дарья | - |
dc.contributor.author | Shubina, Evgeniia | - |
dc.contributor.author | Pochtarova, Daria | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-09T13:04:58Z | - |
dc.date.available | 2020-06-09T13:04:58Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Шубіна Є. Ефективність екстракту розмарину в технології комбінованих котлет [Електронний ресурс] / Є. Шубіна, Д. Почтарьова, В. Тищенко // Матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", (Київ, 2-3 квітня 2020 р.). – Київ : НУХТ. – Ч. 1. – С. 245. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7611 | - |
dc.description | The purpose of the research was to improve the formulation and technology of meat-based semi-finished products. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою досліджень було удосконалення рецептури і технології м’ясомістких котлет. Целью исследований было усовершенствование рецептуры и технологии мясосодержащих рубленых полуфабрикатов. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | НУХТ | uk_UA |
dc.subject | екстракт розмарину | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | комбіновані котлети | uk_UA |
dc.subject | экстракт розмарина | uk_UA |
dc.subject | технология | uk_UA |
dc.subject | комбинированные котлеты | uk_UA |
dc.subject | rosemary extract | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | combined patties | uk_UA |
dc.title | Ефективність екстракту розмарину в технології комбінованих котлет | uk_UA |
dc.title.alternative | Эффективность экстракта розмарина в технологии комбинированных котлет | uk_UA |
dc.title.alternative | The effectiveness of rosemary extract in the technology of combined cutlets | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
розмарин.pdf | 3,16 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.