Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7611
Назва: | Ефективність екстракту розмарину в технології комбінованих котлет |
Інші назви: | Эффективность экстракта розмарина в технологии комбинированных котлет The effectiveness of rosemary extract in the technology of combined cutlets |
Автори: | Шубіна, Євгенія Почтарьова, Дарья Тищенко, Василь Шубина, Евгения Почтарева, Дарья Shubina, Evgeniia Pochtarova, Daria Tischenko, Vasyl |
Ключові слова: | екстракт розмарину технологія комбіновані котлети экстракт розмарина технология комбинированные котлеты rosemary extract technology combined patties |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | НУХТ |
Бібліографічний опис: | Шубіна Є. Ефективність екстракту розмарину в технології комбінованих котлет [Електронний ресурс] / Є. Шубіна, Д. Почтарьова, В. Тищенко // Матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", (Київ, 2-3 квітня 2020 р.). – Київ : НУХТ. – Ч. 1. – С. 245. |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень було удосконалення рецептури і технології м’ясомістких котлет. Целью исследований было усовершенствование рецептуры и технологии мясосодержащих рубленых полуфабрикатов. |
Опис: | The purpose of the research was to improve the formulation and technology of meat-based semi-finished products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7611 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
розмарин.pdf | 3,16 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.