Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7612| Назва: | Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів | 
| Інші назви: | Исследование потребительской и биологчиеской ценности мясосодержащих рубленых полуфабрикатов Researching of consumer and biological value of meat-containing semi-finished minced products | 
| Автори: | Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович Пасічний, Василь Миколайович Божко, Наталья Владимировна Тищенко, Василий Иванович Пасичный, Василий Николаевич Bozhko, Natalia Vladimirovna Tischenko, Vasyl Ivanovich Pasichnyi, Vasyl Mikolaovich | 
| Ключові слова: | м’ясомісткі посічені напівфабрикати м'ясо качки прісноводна риба мясосоджержащие полуфабрикаты мясо утки пресноводная рыба Meat-containing semi-finished products Duck meat Freshwater fish | 
| Дата публікації: | 2020 | 
| Бібліографічний опис: | Божко Н. Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Н. Божко, В. Тіщенко, В. Пасічний // Наукові праці НУХТ. – 2020. – Том 26, № 1. – С. 134-141. – Режим доступу : https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9202 . – Заголовок з екрану. | 
| Короткий огляд (реферат): | У статті розроблено рецептуру нового типу м’ясомістких посічених напівфабрикатів шляхом оптимізації традиційної рецептури поєднанням м’яса водоплавних птахів і прісноводних аквакультур, проведено аналіз споживчої та біологічної цінності отриманих продуктів.. В статье разработана рецептура нового типа мясосодержащих рубленых полуфабрикатов путем оптимизации традиционной рецептуры сочетанием мяса водоплавающих птиц и пресноводных аквакультур, проведен анализ потребительской и биологической ценности полученных продуктов. | 
| Опис: | The purpose of the study was to develop a formulation of a new type of meat-containing chopped semi-finished products by optimizing the traditional formulation by combining waterfowl meat and freshwater aquaculture, to analyse the consumer and biological value of the obtained products. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7612 | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Стаття_ТИщенко_НУХТ.pdf | 2,69 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.