Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7717
Назва: | Дослідження термінів зберігання вареної ковбаси з кунжутним борошном |
Інші назви: | Исследование сроков хранения вареной колбасы с кунжутной мукой Studying the terms of storage of sausage with sesame flour |
Автори: | Цигура, Вікторія Вікторівна Шубіна, Євгенія Андріївна Цигура, Виктория Викторовна Шубина, Евгения Андреевна Tsyhura, Viktоriia Shubina, Yevheniia |
Ключові слова: | кунжутне борошно БГКП ковбасні вироби кунжутная мука БГКП колбасные изделия sesame flour bacteria of the group of E. coli sausage |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Lulu Press |
Бібліографічний опис: | Цигура В. В. Дослідження термінів зберігання вареної ковбаси з кунжутним борошном [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Є. А. Шубіна // Proceedings of XXXХXI International scientific conference―Trends of the newest, ( Morrisville, 2019). - Morrisville : Lulu Press., 2019. – Р. Р. 9-22 |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена дослідженню термінів зберігання вареної ковбаси з кунжутним борошном. Работа посвящена исследованию сроков хранения вареной колбасы с кунжутной мукой. |
Опис: | This article is devoted to the study of the use of sesame flour in the meat industry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7717 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Цигура В. В. Дослідження термінів.pdf | 279,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.