Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7717
Назва: Дослідження термінів зберігання вареної ковбаси з кунжутним борошном
Інші назви: Исследование сроков хранения вареной колбасы с кунжутной мукой
Studying the terms of storage of sausage with sesame flour
Автори: Цигура, Вікторія Вікторівна
Шубіна, Євгенія Андріївна
Цигура, Виктория Викторовна
Шубина, Евгения Андреевна
Tsyhura, Viktоriia
Shubina, Yevheniia
Ключові слова: кунжутне борошно
БГКП
ковбасні вироби
кунжутная мука
БГКП
колбасные изделия
sesame flour
bacteria of the group of E. coli
sausage
Дата публікації: 2019
Видавництво: Lulu Press
Бібліографічний опис: Цигура В. В. Дослідження термінів зберігання вареної ковбаси з кунжутним борошном [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Є. А. Шубіна // Proceedings of XXXХXI International scientific conference―Trends of the newest, ( Morrisville, 2019). - Morrisville : Lulu Press., 2019. – Р. Р. 9-22
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена дослідженню термінів зберігання вареної ковбаси з кунжутним борошном. Работа посвящена исследованию сроков хранения вареной колбасы с кунжутной мукой.
Опис: This article is devoted to the study of the use of sesame flour in the meat industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7717
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цигура В. В. Дослідження термінів.pdf279,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.