Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/791
Назва: Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження на підприємствах м’ясної промисловості
Інші назви: Новейшие технологические линии, охрана труда и энергосбережения на предприятиях мясной промышленности
Автори: Якуба, Олександр Родіонович
Сабадаш, Сергій Михайлович
Якуба, Александр Родионович
Сабадаш, Сергей Михайлович
Yakub, O. R.
Sabadash, S. M.
Ключові слова: м’ясопродукти
процес виготовлення
виробництво
мясопродукты
процесс изготовления
производство
Дата публікації: 2012
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження на підприємствах м’ясної промисловості [Електронний ресурс] : методичні вказівки щодо виконання лабораторно - практичних занять на тему : «Вивчення будови і роботи ліній по виробництву ковбасних виробів» для студентів 5 курсу, які навчаються за спеціальністю 8.05170104 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» денної форми навчання рівня магістр / укл.: О. Р. Якуба, С. М. Сабадаш. – Суми: СНАУ, 2012. – 15 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до виконання лабораторно-практичних робіт на тему: «Вивчення будови і роботи ліній по виробництву ковбасних виробів» з дисципліни «Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження в молочній промисловості» Методичні вказівки спрямовані на надання методичної допомоги студентам під час проведення лабораторно-практичних занять. Містять загальну теоретичну частину, питання для самоперевірки, а також практичну частину. Методические указания к выполнению лабораторно-практических работ на тему: «Изучение строения и работы линий по производству колбасных изделий» по дисциплине «Новейшие технологические линии, охрана труда и энергосбережения в молочной промышленности» Методические указания направлены на оказание методической помощи студентам при проведении лабораторно-практических занятий. Содержат общую теоретическую часть, вопросы для самопроверки, а также практическую часть.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/791
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2513.doc100,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.