Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/791| Назва: | Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження на підприємствах м’ясної промисловості |
| Інші назви: | Новейшие технологические линии, охрана труда и энергосбережения на предприятиях мясной промышленности |
| Автори: | Якуба, Олександр Родіонович Сабадаш, Сергій Михайлович Якуба, Александр Родионович Сабадаш, Сергей Михайлович Yakub, O. R. Sabadash, S. M. |
| Ключові слова: | м’ясопродукти процес виготовлення виробництво мясопродукты процесс изготовления производство |
| Дата публікації: | 2012 |
| Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
| Бібліографічний опис: | Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження на підприємствах м’ясної промисловості [Електронний ресурс] : методичні вказівки щодо виконання лабораторно - практичних занять на тему : «Вивчення будови і роботи ліній по виробництву ковбасних виробів» для студентів 5 курсу, які навчаються за спеціальністю 8.05170104 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» денної форми навчання рівня магістр / укл.: О. Р. Якуба, С. М. Сабадаш. – Суми: СНАУ, 2012. – 15 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки до виконання лабораторно-практичних робіт на тему: «Вивчення будови і роботи ліній по виробництву ковбасних виробів» з дисципліни «Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження в молочній промисловості» Методичні вказівки спрямовані на надання методичної допомоги студентам під час проведення лабораторно-практичних занять. Містять загальну теоретичну частину, питання для самоперевірки, а також практичну частину. Методические указания к выполнению лабораторно-практических работ на тему: «Изучение строения и работы линий по производству колбасных изделий» по дисциплине «Новейшие технологические линии, охрана труда и энергосбережения в молочной промышленности» Методические указания направлены на оказание методической помощи студентам при проведении лабораторно-практических занятий. Содержат общую теоретическую часть, вопросы для самопроверки, а также практическую часть. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/791 |
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2513.doc | 100,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.