Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7954
Title: Удосконалення технології чіпсів з використанням альтернативних видів борошна
Other Titles: Совершенствование технологии чипсов с использованием альтернативных видов муки
Improving the technology of chips using alternative types of flour
Authors: Пальчик, Анастасія Андріївна
Мельник, Оксана Юріївна
Пальчик, Анастасия Андреевна
Мельник, Оксана Юрьевна
Palchyk, Anastasiya Andriyivna
Melnyk, Oksana Yuriivna
Keywords: чіпси
спельта
нут
чипсы
спельта
нут
chips
spelled
chickpeas
Issue Date: 2019
Citation: Пальчик А. А. Удосконалення технології чіпсів з використанням альтернативних видів борошна [Електронний ресурс] / А. А. Пальчик, О. Ю. Мельник // ISCIENCE.IN.UA «Актуальные научные исследования в современном мире» : сборник научных трудов . – Переяслав-Хмельницкий, 2019. – Вып. 11(55), Ч. 2. – С. 122-127.
Abstract: Снекова продукція в даний час займає значне місце в раціоні людини. В роботі передбачене використання нетрадиційних видів борошна для виробництва снекової продукції підвищеної харчової цінності шляхом застосування помірних режимів термообробки. Дана снекова продукція є альтернативою чіпсам, оскільки не проходить операції обсмажування, однак має привабливий вигляд і чудовий смак. Снековая продукция в настоящее время занимает значительное место в рационе человека. В работе предусмотрено использование нетрадиционных видов муки для производства снековой продукции повышенной пищевой ценности путем применения умеренных режимов термообработки. Данная снековая продукция является альтернативой чипсам, поскольку не проходит операции обжаривания, но имеет привлекательный вид и замечательный вкус.
Description: Snack products currently occupy a significant place in the human diet. The paper provides for the use of non-traditional types of flour for the production of snack products of high nutritional value through the use of moderate heat treatment. This snack product is an alternative to chips, as it does not undergo frying operations, but has an attractive appearance and excellent taste.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7954
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пальчик Анастасія Андріївна, Переяслав ч.1 (122-127).pdf1,16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.