Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7954
Назва: Удосконалення технології чіпсів з використанням альтернативних видів борошна
Інші назви: Совершенствование технологии чипсов с использованием альтернативных видов муки
Improving the technology of chips using alternative types of flour
Автори: Пальчик, Анастасія Андріївна
Мельник, Оксана Юріївна
Пальчик, Анастасия Андреевна
Мельник, Оксана Юрьевна
Palchyk, Anastasiya Andriyivna
Melnyk, Oksana Yuriivna
Ключові слова: чіпси
спельта
нут
чипсы
спельта
нут
chips
spelled
chickpeas
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Пальчик А. А. Удосконалення технології чіпсів з використанням альтернативних видів борошна [Електронний ресурс] / А. А. Пальчик, О. Ю. Мельник // ISCIENCE.IN.UA «Актуальные научные исследования в современном мире» : сборник научных трудов . – Переяслав-Хмельницкий, 2019. – Вып. 11(55), Ч. 2. – С. 122-127.
Короткий огляд (реферат): Снекова продукція в даний час займає значне місце в раціоні людини. В роботі передбачене використання нетрадиційних видів борошна для виробництва снекової продукції підвищеної харчової цінності шляхом застосування помірних режимів термообробки. Дана снекова продукція є альтернативою чіпсам, оскільки не проходить операції обсмажування, однак має привабливий вигляд і чудовий смак. Снековая продукция в настоящее время занимает значительное место в рационе человека. В работе предусмотрено использование нетрадиционных видов муки для производства снековой продукции повышенной пищевой ценности путем применения умеренных режимов термообработки. Данная снековая продукция является альтернативой чипсам, поскольку не проходит операции обжаривания, но имеет привлекательный вид и замечательный вкус.
Опис: Snack products currently occupy a significant place in the human diet. The paper provides for the use of non-traditional types of flour for the production of snack products of high nutritional value through the use of moderate heat treatment. This snack product is an alternative to chips, as it does not undergo frying operations, but has an attractive appearance and excellent taste.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7954
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пальчик Анастасія Андріївна, Переяслав ч.1 (122-127).pdf1,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.