Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/796
Назва: Науково-практичні основи технології переробки молока і молочних продуктів
Інші назви: Научно-практические основы технологии переработки молока и молочных продуктов
Автори: Гошкодер, С. А.
Гошкодер, С. А.
Hoshkoder, S. A.
Ключові слова: кисломолочні продукти
сир
морозиво
вершкове масло
кисломолочные продукты
сыр
мороженое
сливочное масло
Дата публікації: 2012
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Науково-практичні основи технології переробки молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів 4 курсу з напряму підготовки "Харчові технології та інженерія" 6.0511701 для денної та заочної форми навчання / укл. С. А. Гошкодер. - Суми : СНАУ, 2012. - 55 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки спрямовані на надання методичної допомоги у поглибленні знань з дисципліни «Науково-практичні основи технології переробки молока і молочних продуктів», що дасть змогу студенту зрозуміти стратегічні завдання, що стоять перед підприємствами харчової та переробної промисловості за стабільний збут продукції, постійний пошук і впровадження досягнень сучасної науки, обґрунтовані технології, високу механізацію і автоматизацію, створення нового покоління продуктів харчування. Методические указания направлены на оказание методической помощи в углублении знаний по дисциплине «Научно-практические основы технологии переработки молока и молочных продуктов», что позволит студенту понять стратегические задачи, стоящие перед предприятиями пищевой и перерабатывающей промышленности за стабильный сбыт продукции, постоянный поиск и внедрение достижений современной науки, обоснованные технологии, высокую механизацию и автоматизацию, создание нового поколения продуктов питания.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/796
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2549.DOC674,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.