Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/825
Title: | Технологічне обладнання для м’ясної промисловості |
Other Titles: | Технологическое оборудование для мясной промышленности |
Authors: | Радчук, О. В. Кацов, В. М. Радчук, О. В. Кацов, В. Н. Radchuk, O. V. Katsov, V. N. |
Keywords: | термокамери термошафи виробництво ковбас термокамеры термошкафы производство колбас |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Технологічне обладнання для м’ясної промисловості [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лабораторно-практичних занять на тему : «Вивчення обладнання для копчення» для студентів 4 курсу, які навчаються за напрямом 6.051701 „Харчові технології та інженерія” денної та заочної форми навчання / укл.: О. В. Радчук, В. М. Кацов. - Суми : СНАУ, 2012. - 15 с. |
Abstract: | В методичних вказівках викладені загальні рекомендації до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни “Технологічне обладнання для м’ясної промисловості”. В методических указаниях изложены общие рекомендации к выполнению практических работ по дисциплине "Технологическое оборудование для мясной промышленности". |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/825 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні матеріали |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.