Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/825
Title: Технологічне обладнання для м’ясної промисловості
Other Titles: Технологическое оборудование для мясной промышленности
Authors: Радчук, О. В.
Кацов, В. М.
Радчук, О. В.
Кацов, В. Н.
Radchuk, O. V.
Katsov, V. N.
Keywords: термокамери
термошафи
виробництво ковбас
термокамеры
термошкафы
производство колбас
Issue Date: 2012
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Технологічне обладнання для м’ясної промисловості [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лабораторно-практичних занять на тему : «Вивчення обладнання для копчення» для студентів 4 курсу, які навчаються за напрямом 6.051701 „Харчові технології та інженерія” денної та заочної форми навчання / укл.: О. В. Радчук, В. М. Кацов. - Суми : СНАУ, 2012. - 15 с.
Abstract: В методичних вказівках викладені загальні рекомендації до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни “Технологічне обладнання для м’ясної промисловості”. В методических указаниях изложены общие рекомендации к выполнению практических работ по дисциплине "Технологическое оборудование для мясной промышленности".
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/825
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2545.doc945 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.