Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/825
Назва: Технологічне обладнання для м’ясної промисловості
Інші назви: Технологическое оборудование для мясной промышленности
Автори: Радчук, О. В.
Кацов, В. М.
Радчук, О. В.
Кацов, В. Н.
Radchuk, O. V.
Katsov, V. N.
Ключові слова: термокамери
термошафи
виробництво ковбас
термокамеры
термошкафы
производство колбас
Дата публікації: 2012
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Технологічне обладнання для м’ясної промисловості [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лабораторно-практичних занять на тему : «Вивчення обладнання для копчення» для студентів 4 курсу, які навчаються за напрямом 6.051701 „Харчові технології та інженерія” денної та заочної форми навчання / укл.: О. В. Радчук, В. М. Кацов. - Суми : СНАУ, 2012. - 15 с.
Короткий огляд (реферат): В методичних вказівках викладені загальні рекомендації до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни “Технологічне обладнання для м’ясної промисловості”. В методических указаниях изложены общие рекомендации к выполнению практических работ по дисциплине "Технологическое оборудование для мясной промышленности".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/825
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2545.doc945 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.